Libnet.ro
UNICEF

17:15

Alegerile din Republica Moldova nici nu s-au terminat inca, dar presedintele pro-rus vorbeste deja de un nou scrutin pentru lunile urmatoare

B1 B1,
Alegerile din Republica Moldova nici nu s-au terminat inca, dar presedintele pro-rus vorbeste deja de un nou scrutin pentru lunile urmatoare

Igor Dodon, presedintele pro-rus din Republica Moldova, a atras atentia ca este foarte posibil sa declanseze procedura de alegeri parlamentare anticipate in urmatoarele luni, in eventualitatea in care scrutinul. continuă pe B1

Eugen Tomac: Alegerile din Republica Moldova sunt decisive pentru urmatorii zece ani

Presedintele PMP, deputatul Eugen Tomac, afirma ca alegerile parlamentare care se desfasoara duminica in Republica Moldova sunt decisive pentru urmatorii zece ani.

EUGEN TOMAC: Alegerile din Republica Moldova - decisive pentru urmatorii zece ani

Presedintele PMP, deputatul Eugen Tomac, afirma ca alegerile parlamentare care se desfasoara astazi in Republica Moldova sunt decisive pentru urmatorii zece ani.

Rezultatele preliminare ale alegerilor din Republica Moldova

Partidul Socialistilor din Republica Moldova PSRM) a obtinut cele mai multe voturi la alegerile parlamentare de duminica, potrivit datelor preliminare prezentate de Comisia Electorala Centrala CEC). Dupa.

Primele rezultate ale alegerilor din Republica Moldova: PSRM al lui Dodon (33%) si PDM al lui Plahotniuc (29%) conduc ierarhia, fiind urmati de pro-europenii de la ACUM (17%)

Comisia Electorala Centrala din Republica Moldova a anuntat primele rezultate de la alegerile parlamentare, dupa procesarea a 2,5% din sufragii. Potrivit deschide. md, situatia arata in felul urmator: PSRM 33%, PD.

UPDATE // Se strange lupta in alegerile din Republica Moldova: PSRM al lui Dodon (30,31%) si PDM al lui Plahotniuc (29,50%) conduc ierarhia, fiind urmati de pro-europenii de la ACUM (20,79%)

43: S-ar parea ca, dupa numararea a 546 de procese verbale din totalul de 2. 141, cursa s-a intetit tot mai tare. Socialistii presedintelui pro-rus au mai pierdut din avansul fata de urmaritoare, in.

VIDEO ATP Delray Beach: Radu Albot, primul tenismen din Republica Moldova prezent ntr-o finala ATP

Radu Albot 82 ATP) a devenit primul tenismen din Republica Moldova care se califica intr-o finala ATP, dupa ce l-a invins, sambata, cu scorul de 3-6, 6-0, 6-0, pe americanul Mackenzie McDonald 84 ATP) in semifinala turneului de 250 de puncte de la Delray Beach.

Tomac, despre alegerile din Republica Moldova: Batalia e despre anexarea din nou a Republicii Moldova de catre Rusia

Deputatul PMP Eugen Tomac sustine ca alegerile parlamentare care au loc azi peste Prut sunt cruciale pentru Republica Moldova. Batalia nu este despre cine va conduce sau nu, ci despre anexarea din nou a Republicii Moldova de catre Rusia, scrie Tomac pe Facebook.

Vlad Plahotniuc, acuzat ca ar fi scos ilegal din Rusia aproximativ 560 de milioane de dolari / Acuzatiile, lansate de Rusia cu doua zile naintea alegerilor din Republica Moldova

Controversatul lider al Partidului Democrat din Republica Moldova, Vladimir Plahotniuc, este acuzat de Ministerul rus de interne ca, alaturi de un om de afaceri, ar fi constituit o grupare de crima organizata si ar fi retras fraudulos din banci din Rusia aproximativ 560 milioane dolari, scrie Unimedia. Anuntul autoritatilor ruse vine cu doua zile inainte de alegerile parlamentare din Republica Moldova.

CLUJ: Sute de studenti basarabeni au votat la alegerile din R. Moldova

Cateva sute de studenti basarabeni au votat astazi pana la orele amiezii, la sectia deschisa la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca, pentru alegerile parlamentare din Republica Moldova.

Alegerile din Republica Moldova vor fi monitorizate de peste 4 mii de observatori

Alegerile parlamentare din 24 februarie vor fi monitorizate de peste 4 mii de observatori nationali si internationali. Comisia electorala Centrala a incheiat vineri, 22 februarie, procedura de acreditare a observatorilor, transmite IPN.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,248 seconds )