Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alegerile din Statele Unite ale Americii. Presedintele Barack Obama o sprijina pe Hillary Clinton si critica decizia FBI privind redeschiderea anchetei

România Liberă România Liberă,
Alegerile din Statele Unite ale Americii. Presedintele Barack Obama o sprijina pe Hillary Clinton si critica decizia FBI privind redeschiderea anchetei

Ultimele zile ale campaniei pentru Casa Alba au fost dominate de invective si acuzatii personale din partea ambilor candidati. Interferenta directorului FBI in alegeri a tensionat si mai mult situatia si, dupa o zi in care Trump o depasise cu un punct pe rivala sa Hillary Clinton, aceasta a revenit in sondaje cu un avans de 6 puncte in fata republicanului. continuă pe România Liberă

Google ar putea influenta alegerile prezidentiale din Statele Unite

Algoritmul folosit de Google in cazul motorului sau de cautare ar putea reprezenta o amenintare la adresa democratiei. Alegerile prezidentiale din Statele Unite din acest an au reusit sa dea nastere unor scandaluri uriase, iar acum, unii oameni sugereaza ca Google ar putea avea o influenta nefasta asupra procesului democratic. Robert Epstein, un cunoscut psiholog [].

Alegeri SUA 2016. Ziarul oficial al KKK il sustine pe Donald Trump in alegerile prezidentiale

Candidatul republican la alegerile prezidentiale din Statele Unite din 2016, Donald Trump, a primit sustinerea publicatiei oficiale a organizatiei nationalist-rasiste Ku Klux Klan KKK). Echipa de campanie a afaceristului a denuntat mesajul organizatiei, catalogand publicatia drept respingatoare, relateaza Washington Post.

Alegeri SUA 2016. Hillary Clinton si Donald Trump se pregatesc pentru un weekend de foc

Democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump lanseaza un apel la mobilizare inainte de ultimul weekend din campania electorala pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite, ce vor avea loc pe data de 8 noiembrie, noteaza AFP. in contextul in care sondajele de opinie arata ca batalia este extrem de stransa, amandoi le cer sustinatorilor lor sa vina la urne.

Statele Unite, in alerta. Reteaua Al-Qaida ar putea comite atentat teroriste, cu ocazia alegerilor prezidentiale

Statele Unite ar putea fi vizate de atentate teroriste, puse la cale de reteaua terorista Al-Qaida, in contextul alegerilor prezidentiale si parlamentare. Statele vizate sunt New York, Texas si Virginia, avertizeaza oficialii din cadrul serviciilor de informatii americane .

Statele Unite sunt in alerta din cauza unui nou bum imobiliar. Asta este pretul pe care trebuie sa il platesti daca vrei sa fii pilot

Statele Unite sunt in alerta din cauza unui nou bum imobiliar. Peste 100 de angajati ai unui aeroport important din Los Angeles locuiesc in aproprierea piestelor de decolare. Cat de mult te-a.

Statele Unite nu pot solutiona unilateral probleme mondiale, spune ministrul rus de externe, Serghei Lavrov

Viitoarea Administratie de la Washington va trebui sa colaboreze cu Moscova pentru solutionarea crizelor internationale, afirma ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, subliniind ca Statele Unite nu pot solutiona unilateral problemele mondiale.

Alegeri SUA 2016. Agentii FBI nu au descoperit nicio legatura intre campania lui Trump si Rusia, scrie New York Times

Biroul Federal de Investigatii FBI) a condus in ultimele luni o ancheta pentru a determina modul in care rusii influenteaza campania prezidentiala din Statele Unite.

Sefa PNL vrea o zi libera pentru studenti, dupa alegerile din 11 decembrie, pentru ca ei sa mearga sa voteze

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, considera ca in data de 12 decembrie, la o zi de la alegerile parlamentare, studentii ar trebui sa aiba o zi libera, cat si de gratuitate pentru mijloacele de transport, astfel incat ei sa poata merge in localitatile din domiciliu, sa voteze.

Alegerile din Republica Moldova: Transport gratuit in Romania pentru elevii si studentii moldoveni care doresc sa voteze

Elevii si studentii moldoveni din Romania de peste 18 ani, care isi vor exercita dreptul de vot la alegerile din Republica Moldova in sectii electorale deschise pe teritoriul tarii noastre, vor be.

Elevii si studentii moldoveni vor beneficia de transport gratuit in Romania pentru alegerile din Republica Moldova

Elevii si studentii moldoveni in Romania, cu varsta de peste 18 ani, care isi vor exercita dreptul de vot la alegerile din Republica Moldova in sectii electorale deschise pe teritoriul tarii noastre, vor beneficia de bilet de tren dus-intors gratuit, potrivit unei Ordonante de Urgenta adoptate miercuri de Guvern.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )