Libnet.ro
UNICEF

07:30

ALEGERILE EUROPARLAMENTARE DIN 2019, Frans Timmermans va conduce lista social-democratilor europeni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ALEGERILE EUROPARLAMENTARE DIN 2019, Frans Timmermans va conduce lista social-democratilor europeni

Partidul Socialistilor Europeni PES) l-a desemnat ieri pe olandezul Frans Timmermans, in prezent prim-vicepresedinte ale Comisiei Europene, drept cap de lista pentru alegerile europarlamentare din mai 2019, relateaza dpa. continuă pe Ziarul Bursa

Dan Barna: Nu se pune problema ca Dacian Ciolos sa candideze pe listele USR la alegerile europarlamentare

Dan Barna a exclus, sambata, posibilitatea ca fostul premier Dacian Ciolos sa candideze pe listele USR la alegerile europarlamentare, precizand insa ca vor continua negocierile privind o eventuala candidatura comuna a USR si MRi la scrutin. Negocierile depind insa de indeplinirea formalitatilor juridice de catre formatiunea fondata de Ciolos, avand in vedere ca Miscarea Romania impreuna nu a fost inregistrata inca la tribunal.

Sistemul de alerta rapida anti-fake news, lansat de Comisia Europeana pentru a preveni ingerintele Rusiei n alegerile europarlamentare

Comisia Europeana a lansat miercuri un plan de actiune impotriva dezinformarii, pentru cele sase luni pana la alegerile europarlamentare, cerand statelor membre si actorilor de internet, cum ar fi Facebook, sa se mobilizeze pentru a face fata unei amenintari a Rusiei care ar fi sursa principala.

Timmermans, candidatul socialistilor europeni la succesiunea lui Juncker

Olandezul Frans Timmermans, in prezent prim-vicepresedinte ale Comisiei Europene, va fi cap de lista pentru Partidul Socialistilor Europeni PES) la alegerile europarlamentare din mai anul viitor, relateaza presa internationala.

Franta: Taxa pe afacerile Google, Facebook, Amazon, Apple, din 2019

Franta va intrduce, din anul 2019, o taxa nationala asupra marilor companii din domeniul digital, ca Google, Facebook, Amazon sau Apple, a anuntat un ministru de la Paris.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )