Libnet.ro
UNICEF

19:30

Alegerile locale din 27 septembrie 2020. Semnificatii si consecinte politice

Adevărul Adevărul,
Alegerile locale din 27 septembrie 2020. Semnificatii si consecinte politice

Alegerile din 27 septembrie 2020 s-au incheiat cu putin peste o saptamana in urma. Pentru ca multi comentatori s-au facut ca nu au inteles ce am scris in recentul meu articol, am decis sa mai fac un efort si sa explic cum putem interpreta rezultatul alegerilor de saptamana trecuta. continuă pe Adevărul

CURS-Avangarde, comentariu despre rezultatele exit-poll de la alegerile locale. Precizari metodologice si o analiza comparativa cu datele BEC (DOCUMENT)

CURS-Avangarde au facut o serie de precizari cu privire la rezultatele exit-poll-urilor pe care le-au efectuat pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020. Cu aceasta ocazie, printre altele, institutele au.

Cad capete in PSD, dupa alegerile locale

Cad capete in PSD, dupa alegerile locale din 27 septembrie. Printre acestea, Marian Oprisan, Niculae Badalau si fostul premier Viorica Dancila.

Gutau, Antonie Solomon si alti 10 lideri de filiale au demisionat din Partidul Ecologist Roman, dupa rezultatele de la alegerile locale

Partidul Ecologist Roman a convocat astazi o sedinta, dupa rezultatele obtinute la alegerile locale din 27 septembrie 2020. intalnirea a avut ca obiectiv analizarea rezultatelor de dupa scrutin si s-a lasat.

Audieri la SIIJ in legatura cu acuzatiile de frauda de la alegerile locale din Sectorul 1. Mai multe persoane au fost chemate, luni, la Sectia speciala

Mai multe persoane au fost chemate luni la Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie SIIJ), pentru a fi audiatein legatura cu acuzatiile de frauda de la alegerile locale din Sectorul 1, in co.

CNSU propune ca alesii care au obtinut mandate la scrutinul din 27 septembrie sa depuna juramantul online daca sunt in carantina sau izolare

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) propune ca persoanele care au fost alese in functii publice in urma scrutinului din 27 septembrie sa poata depune juramantul si online, daca se afla in izolare sau carantina.

Gabriela Firea va depune plangere penala: Asteptam rezolutiile BEM si BEC. Sunt probe evidente ca alegerile locale din Capitala nu au fost organizate corect si legal

Gabriela Firea a anuntat ca,daca Biroul Electoral Central nu va da curs contestatiilor formulate de PSD, are de gandsa se adreseze Parchetului si sustine ca sunt probe evidente ca alegerile.

Eugen Tomac, dupa scrutinul din 27 septembrie: PMP este al treilea partid ca numar de alesi locali

Eugen Tomac a anuntat pe contul personal de Facebook ca PMP este cel de-al treilea partid ca numar de alesi locali. Acesta sustine ca, dupa PSD si PNL, are cei mai multi primari si consilieri din Romania.

La SIIJ au loc audieri in legatura cu acuzatiile de frauda la alegerile locale din Sectorul 1

Mai multe persoane au fost chemate luni la Sectia pentru investigare a infractiunilor din Justitie SIIJ), pentru a fi audiate in legatura cu plangerea depusa de primarul in functie al Sectorului 1, Dan Tudorache, impotriva presedintelui Biroului Electoral al Sectorului 1 BES 1), procurorul Nicolae Sprincu, potrivit Agerpres.

Patru partide au intrat in Consiliul General al Municipiului Bucuresti: PSD, USR-PLUS, PNL si PMP. Cine sunt cei 55 de consilieri

Patru partide au trecut pragul electoral dupa alegerile locale din 27 septembrie si reprezentantii lor vor fi in Consiliul General al Municipiului Bucuresti, potrivit datelor finale anuntate de Biroul Electoral Municipal.

Lideri de filiala din PSD ar putea fi indepartati din functie dupa rezultatul de la alegerile locale. Printre cei vizati se numara si Marian Oprisan (VIDEO)

Consiliul Politic National al PSD se reuneste, luni, si va decide cine mai ramane in functie ca lider de filiala, ca urmare a rezultatului obtinut la alegerile locale din 2020. Printre cei vizati de o.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )