Libnet.ro
UNICEF

23:15

Alegerile locale partiale din 11 iunie. Care sunt localitatile vizate

Antena3 Antena3,
Alegerile locale partiale din 11 iunie. Care sunt localitatile vizate

Guvernul a decis organizarea in 11 iunie a scrutinului local partial pentru alegerea primarului in 49 de localitati in care aceasta functie a ramas vacanta ca urmare a demisiilor unor titulari,. continuă pe Antena3

Guvernul a stabilit data de 11 iunie pentru alegerile locale partiale

Guvernul a stabilit in data de 11 iunie 2017 organizarea scrutinului local partial pentru alegerea primarului in 49 de localitati in care aceasta functie a ramas vacanta ca urmare a demisiilor unor titulari, situatiilor de incompatibilitate, invalidarii mandatelor, decesului sau aplicarii unei pedepse privative de libertate, potrivit unui comunicat oficial.

Guvern: Alegerile locale partiale vor avea loc in data de 11 iunie 2017

Guvernul a stabilit, joi, organizarea in data de 11 iunie 2017 a scrutinului local partial pentru alegerea primarului in 49 de localitati in care aceasta functie a ramas vacanta ca urmare a demisiilor unor titulari, situatiilor de incompatibilitate, invalidarii mandatelor, decesului sau aplicarii unei pedepse privative de libertate, informeaza Executivul intr-un comunicat.

Romanii pot calatori fara viza in Canada incepand din 1 mai. Vezi care sunt noile conditii de calatorie

Romanii pot calatori fara viza in Canada, incepand cu data de 1 mai, de la ora 16:00. Cetatenii romani eligibili pot depune o cerere pentru o Autorizatie de calatorie electronica eTA), in loc de viza, pentru a calatori in Canada pe calea aerului sau pentru a tranzita printr-un aeroport canadian, arata Ambasada Canadei la Bucuresti, intr-un comunicat. Cetatenii romani care au detinut o viza canadiana in ultimii 10 ani sau detin in prezent o viza valabila care permite intrarea in SUA nonimmigrant visa) vor putea depune cerere pentru eTA. Persoanele care nu indeplinesc aceste conditii vor avea nevoie in continuare de viza de vizitator.

Frauke Petry nu vrea sa fie sefa campaniei AfD in alegerile legislative germane din toamna

Sefa Alternativei pentru Germania AfD, extrema dreapta) Frauke Petry a anuntat miercuri ca nu intentioneaza sa conduca campania in vederea alegerilor legislative prevazute pe 24 septembrie, o surpriza din partea celei care reprezinta imaginea partidului antiimigratie, relateaza AFP.

Ce este stomatologia digitala si care sunt avantajele ei?

Stomatologia digitala, care inglobeaza o serie de tehnologii de ultima generatie, nu mai este de cativa ani o moda, ci o necesitate, oferind avantaje semnificative fata de medicina dentara conventionala: tratament mai eficient si mai precis si un nivel de predictibilitate mult mai ridicat al rezultatului final. Radiografii cu un nivel mult mai scazut de radiatii, zambet perfect integrat in fizionomia fetei, configurat pe calculator, reconstructii dentare realizate in timp record, in mai putin de 24 de ore, acestea sunt doar cateva exemple de ce poate face tehnologia moderna.

Care sunt toate noutatile prezentate de Facebook la conferinta F8

Conferinta F8 din 2017 vine cu o serie de noutati din partea Facebook, in domenii diverse precum realitatea augmentata sau aplicatia Messenger. Mark Zuckerberg a anuntat in deschiderea conferintei o varianta closed beta pentru o platforma construita in jurul realitatii augmentate. Aceasta le va permite dezvoltatorilor sa creeze efecte si masti folosind camera, competitia cu [].

Care sunt cele mai citite carti din lume in acest moment

Va prezentam un top al celor mai citite carti ale momentului, selectate din lista de bestsellers a gigantului Amazon. De la investigatii jurnalistice la carti de dezvoltare personala, iata care sunt preferintele cititorilor din lumea intreaga in acest.

Primaria Capitalei va implementa benzi unice pentru RATB din luna iunie

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, pe pagina sa de Facebook , ca incepand cu luna iunie se vor implementa benzi unice pentru RATB.

LOTO 6 din 49 din 20 aprilie 2017. Care sunt numerele castigatoare la Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc

Loto 6/491 21 18 6 31 3 Joker10 40 19 20 34 + 11 Loto 5 din 4019 23 9 32 33 18 Noroc 7 6 2 4 3 1 7 Super Noroc8 1 2 0 6 5 Noroc Plus0 5 0 6 8 0 LOTO 6 din 49.

NEW MONEY: Romania in 2020: care sunt judetele cu cele mai mari cresteri salariale

Salaj, Botosani si Sibiu conduc topul judetelor in care se vor inregistra cele mai mari cresteri ale salariului mediu net pana in anul 2020, reiese din cea mai recenta analiza publicata de Comisia Nationala de Prognoza CNP).

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )