Libnet.ro
UNICEF

20:45

Alegerile pentru Parlamentul European 2019: Cum au votat militarii din Afganistan

B1 B1,
Alegerile pentru Parlamentul European 2019: Cum au votat militarii din Afganistan

Alegerile parlamentare au insemnat o mobilizare la vot a tuturor romanilor inclusiv a militarilor. Soldatii romani din Afganistan au votat astfel: USR-PLUS cu 310 voturi, PNL cu 136 voturi, Pro Rom. continuă pe B1

S-au incheiat alegerile pentru Parlamentul European in toate statele UE. Ce arata primele sondaje

S-au incheiat alegerile europarlamentare in toate statele Uniunii Europene. Duminica au votat cei mai multi dintre liderii UE, iar toate sondajele arata un mediu politic fragmentat, cu principalele partide actuale - popularii de centru-dreapta) si socialistii de centru-stanga) - in scadere, in timp ce extremistii si euro-scepticii ar putea castiga o treime din mandate, desi raman inca foarte divizati. Iata care sunt primele statistici, potrivit euronews.

Continua alegerile pentru Parlamentul European: Cetatenii din Letonia, Malta si Slovacia sunt asteptati la urne sambata

Cetatenii din Letonia, Malta si Slovacia urmeaza sa-si adauge voturile sambata celor din Marea Britanie, Olanda, Irlanda si Republica Ceha, in penultima zi a alegerilor europarlamentare din 2019, relateaza.

Administratia Penitenciarelor: 17.960 dintre detinuti au drept de vot. 15.652 si-au exprimat intentia de a vota la alegerile pentru Parlamentul European

Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) a anuntat, vineri, ca din totalul detinutilor care se afla in penitenciare 17. 960 au au drept de vot. Dintre acestia, 15. 652 si-au exprimat intentia de a vota la alegerile pentru Parlamentul European si 15. 271 pentru referendum.

Mobilizare la vot in toate statele europene, peste prezenta la alegerile pentru Parlamentul European din 2014. Romania, in top

Datele preliminare arata o crestere a prezentei la vot in tarile est-europene in alegerile pentru Parlamentul European desfasurate duminica in comparatie cu scrutinul din 2014, relateaza dpa, citata de Agerpres. Astfel, in Ungaria, pana la ora locala 13:00 11:00 GMT) votasera 17,2% dintre alegatori, comparativ cu 11,5% in urma cu cinci ani.

Alegeri europarlamentare 2019. Irlandezii si cehii merg astazi la scrutinul pentru Parlamentul European

Alegatorii din Irlanda merg astazi la urne pentru alegerile europarlamentare, dupa o campanie dominata de ingrijorari cu privire la procesul haotic al tarii vecine, Marea Britanie, de iesire din blocul comunitar. Si in Cehia, vineri este prima zi de vot pentru Parlamentul European, partidul prim-ministrului Babis avand cele mai mai sanse, in ciuda protestelor fata de cabinetul sau si a faptului ca este de asteptat ca prezenta sa fie scazuta.

EUROPARLAMENTARE 2019, UNGARIA: Partidul Fidesz, posibil castigator cu 56% din voturi

Partidul Fidesz al premierului Viktor Orban ar urma sa castige detasat alegerile pentru Parlamentul European din Ungaria, conform unui exit-poll citat de postul national de televiziune, relateaza, astazi, Reuters.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2019. Olguta Vasilescu: Am votat pentru a trimite patrioti in Parlamentul European si am refuzat sa votez la referendum

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a declarat duminica la iesirea din sectia de votare ca a votat la alegerile pentru Parlamentul European pentru a trimite patrioti la Bruxelles si pentru eliminarea.

Europarlamentare 2019. Lia Olguta Vasilescu : Am votat pentru a trimite patrioti in Parlamentul European

Purtatorul de cuvant al PSD, Lia Olguta Vasilescu, a votat, la Craiova, si a cerut un singur buletin de vot. La iesire, Olguta Vasilescu a spus ca a votat pentru a trimite patrioti in Parlamentul European.

Europarlamentare 2019. Olguta Vasilescu a refuzat sa voteze la Referendum: am votat pentru patrioti in Parlamentul European

Purtatorul de cuvant al PSD, Lia Olguta Vasilescu, a votat, la Craiova, si a cerut un singur buletin de vot. La iesire, Olguta Vasilescu a spus ca a votat pentru a trimite patrioti in Parlamentul European.

Kelemen Hunor: Avem nevoie de o reprezentare puternica. Am votat pentru o prezenta solida in Parlamentul European

Comunitatea maghiara are nevoie de o reprezentare puternica si o prezenta solida in Parlamentul European, a declarat Kelemen Hunor, presedintele UDMR, duminica, citat de G4media, la scurt timp de la anuntarea.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )