Libnet.ro
UNICEF

06:15

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Klaus Iohannis, primele declaratii dupa inchiderea urnelor: Este cea mai categorica victorie obtinuta vreodata impotriva PSD

Antena3 Antena3,
ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Klaus Iohannis, primele declaratii dupa inchiderea urnelor: Este cea mai categorica victorie obtinuta vreodata impotriva PSD

Presedintele Klaus Iohannis a declarat duminica seara, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor, care il declara castigator detasat, ca este o victorie importanta, subliniindca este cea mai. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Viorica Dancila, primele declaratii dupa rezultatele exit-poll

Viorica Dancila va face primele declaratii dupa anuntarea rezultatelorexit-poll. Potrivit primelor rezultate, Klaus Iohannis a castigat detasat, cu64,8%, iar Viorica Dancila a obtinut 35,2% din.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Viorica Dancila, primele declaratii dupa rezultatele exit-poll: Multumesc tuturor celor care au vrut sa inlocuiasca ura si dezbinarea cu unitatea si increderea

Viorica Dancila va face primele declaratii dupa anuntarea rezultatelorexit-poll. Potrivit primelor rezultate, Klaus Iohannis a castigat detasat, cu64,8%, iar Viorica Dancila a obtinut 35,2% din.

UPDATE Rezultate finale la alegerile prezidentiale 2019 in Alba. Klaus Iohannis a obtinut peste 73% din voturi

Klaus Iohannis ramane politicianul preferet de marea majoritate a locuitorilor din judetul Alba pentru functia de presedinte al Romaniei. Candidatul PNL l-a zdrobit la vot pe reprezentantul PSD.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Klaus Iohannis, scor zdrobitor, conform REZULTATELOR PROVIZORII OFICIALE

Dupa numararea a peste 8 milioane de voturi, din 94,68% din sectiile de vot, Klaus Iohannis a se poate declara castigator cu 62,68% voturi, in daunaVioricai.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Klaus Iohannis: Am votat pentru o Romanie moderna, europeana, normala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat duminica, dupa ce a votat la turul al doilea al alegerilor prezidentiale,ca a votat pentru o Romanie moderna, europeana, normala, invitandu-i pe toti romanii sa vina la vot. Astazi este ziua campionilor cu stampila votat in mana, a argumentat prezidentiabilul PNL.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Klaus Iohannis a votat: Astazi este ziua campionilor cu stampila votat in mana

Klaus Iohannis a votat duminica dimineata, la ora 9. 00, la Liceul Jean Monnet din Capitala. O zi foarte-foarte importanta astazi. Eu,personal, am votat pentru o Romanie moderna, o Romanie europeana, o.

EXIT POLL Rezultate alegeri prezidentiale 2019. Iohannis - 66,5%; Dancila - 33,5%. Iohannis: E cea mai categorica victorie impotriva PSD

Klaus Iohannis a castigat detasat alegerile prezidentiale 2019. in finala, candidatul PNL a obtinut 66,5% din voturi, in timp ce candidatul PSD Viorica Dancila a scos doar 35%, arata EXIT POLL-urile prezentate de IRES si de CURS - Avangarde. Datele includ si diaspora, care a votat masiv in favoarea lui Klaus Iohannis. Prezenta la vot: 50%.

Afla care este sectia ta de votare, unde poti vota la Alegerile Prezidentiale 2019, in turul 2

Romanii sunt asteptati la vot, in turul 2 al alegerilor prezidentiale 2019, pe 24 noiembrie, zi in care va fi decis urmatorul presedinte al Romaniei. Klaus Iohannis, actualul presedinte al tarii, care este sustinut de PNL, si Viorica Dancila, fost premier si candidat al PSD, se confrunta in cel de-al doilea tur de scrutin. La .

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Peste 380.000 de romani au votat in diaspora pana dupa ora 23.00

Votul in strainatate pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale continua sambata, iar pana la 23:00 ora Romaniei) peste 362. 000 de cetateni romani isi.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Laura Codruta Kovesi a votat la Helsinki

Fosta sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a votat la Helsinki, in cadrul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale 2019.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )