Libnet.ro
UNICEF

20:45

Alegerile prezidentiale din Ucraina. Porosenko il asteapta pe Zelenski pe Stadionul Olimpic, pe 14 aprilie

Adevărul Adevărul,
Alegerile prezidentiale din Ucraina. Porosenko il asteapta pe Zelenski pe Stadionul Olimpic, pe 14 aprilie

Actualul presedinte al Ucrainei, Petro Porosenko, a anuntat ca il asteapta pe contracandidatul, actorul Volodimir Zelensi, pe Stadionul Olimpic din Kiev, pe 14 aprilie, pentru o dezbatere inaintea turului doi al alegerilor prezidentialor programat pe 21 aprilie. continuă pe Adevărul

De ce este aproape IMPOSIBIL ca un candidat sa castige alegerile prezidentiale din PRIMUL tur: Ce prevede legislatia electorala din Romania

EXCLUSIV ONLINE // Recent, in spatiul public au fost lansate mai multe opinii care sugerau ca, in cazul unei conjuncturi favorabile, un candidat la alegerile prezidentiale de la sfarsitul anului ar putea chiar.

Al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Ucraina, stabilit oficial pentru 21 aprilie

Comisia electorala nationala din Ucraina a stabilit pentru 21 aprilie data celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, in care se vor confrunta actualul sef al statului Petro Porosenko si actorul de.

SUA: Biden este foarte aproape de a lua o decizie cu privire la candidatura sa la alegerile prezidentiale

Fostul vicepresedinte american Joe Biden a spus vineri ca va lua in cel mai mai scurt timp o decizie cu privire la candidatura sa la viitoarele alegeri prezidentiale din 2020, relateaza AFP.

Traian Basescu, despre alegerile prezidentiale: Tariceanu ar castiga experienta. Ciolos -La tinerete iti ia uneori Dumnezeu mintile

Traian Basescu este de parere ca presedintele Klaus Iohannis are cele mai marei sanse sa castige alegerile prezidentiale din acest an. Actualul presedinte este, de altfel, singurul care si-a anuntat.

ALEGERILE LOCALE DIN TURCIA: Partidul lui Erdogan cere renumararea tuturor voturilor de la Istanbul

Partidul presedintelui turc Recep Tayyip Erdogan a anuntat ca va cere renumararea tuturor voturilor exprimate la Istanbul la alegerile locale de saptamana trecuta, pe care conform rezultatelor partiale le-ar fi pierdut, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )