Libnet.ro
UNICEF

17:15

Aleksei Navalnii ii cere Moscovei sa-i inapoieze hainele: M-au trimis complet gol in Germania. O proba vitala

Adevărul Adevărul,
Aleksei Navalnii ii cere Moscovei sa-i inapoieze hainele: M-au trimis complet gol in Germania. O proba vitala

Opozantul rus Aleksei Navalnii a anuntat luni ca urme de Noviciok au fost gasite atat in organismul sau, cat si pe corpul sau, si a cerut Moscovei sa-i restituie imbracamintea pe care o purta in ziua in care a fost otravit. Este o proba vitala, a declarat el, potrivit AFP. continuă pe Adevărul

Navalnii cere inapoi Rusiei hainele in care a fost otravit, rusii l-au trimis gol in Germania

Opozantul rus Aleksei Navalnii cere Rusiei sa-i returneze hainele pe care le purta atunci cand a intrat in coma, luna trecuta, si acuza Moscova ca retine probe vitale in dosarul sau, scrie Reuters.

Navalnii cere Rusiei sa ii returneze hainele pentru a fi folosite ca proba in cadrul anchetei privind otravirea: Noviciok a fost gasit pe corpul sau

Criticul Kremlinului, Aleksei Navalnii, a cerut luni Rusiei sa ii inapoieze hainele pe care le purta atunci cand a intrat in coma luna trecuta si a acuzat Moscova ca retine probe in dosarul sau, relateaza Reuters.

Navalnii someaza Moscova: Dati-mi hainele inapoi! in replica, autoritatile ruse i-au dizolvat partidul

Opozantul politic rus Alexei Navalnii a cerut, luni, autoritatilor ruse sa-i restituie hainele pe care le purta in ziua in care a fost otravit cu un agent neurotoxic. intr-o postare pe blog, Navalnii a mentionat ca hainele i-au fost luate in perioada in care a fost spitalizat in Rusia si ca ele reprezinta o proba materiala extrem de importanta in cazul otravirii sale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )