Libnet.ro
UNICEF

20:15

Aleksei Navalnii, condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare

Antena3 Antena3,
Aleksei Navalnii, condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare

O instanta judiciara din Moscova a decis, marti, condamnarea la trei ani si sase luni de inchisoare a lui Aleksei Navalnii, liderul opozitiei ruse, pentru incalcarea conditiilor unei sentinte cu suspendare. continuă pe Antena3

RUSIA: Aleksei Navalnii, condamnat la doi ani si opt luni de inchisoare

Un tribunal din Moscova l-a condamnat astazi pe opozantul rus Aleksei Navalnii la doi ani si opt luni de inchisoare, sfidand zecile de mii de sustinatori care s-au adunat in sprijinul sau si guvernele occidentale care cerusera eliberarea sa imediata.

RUSIA: Aleksei Navalnii, condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare

Un tribunal din Moscova l-a condamnat astazi pe opozantul rus Aleksei Navalnii, critic acerb al Kremlinului, la trei ani si jumatate de inchisoare, dupa ce a decis ca acesta a incalcat conditiile de eliberare in urma unei condamnari cu suspendare in 2014, dar a spus ca termenul sau de inchisoare va fi scurtat pentru timpul in care s-a aflat in arest la domiciliu.

Aleksei Navalnii, condamnat la inchisoare cu executare. Vladimir Putin a scapat de principalul sau oponent politic

Opozantul rus Aleksei Navalnii a fost condamnat marti, 2 februarie, la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. Instanta a satisfacut cererea Administratiei Penitenciarelor care a solicitat ca pedeapsa cu suspendare sa fie inlocuita pe una cu executare, dupa ce Navalnii ar fi incalcat conditiile pedepsei cu suspendare, pentru o frauda din 2014, pe motiv ca nu s-a prezentat la organele de drept, timp in care era la tratament in Germania.

Aleksei Navalnii, condamnat la inchisoare. Opozantul rus va sta 2 ani si jumatate in spatele gratiilor

O instanta din Moscova l-a condamnat, marti, la peste doi ani si jumatate de inchisoare cu executare pe opozantul rus Aleksei Navalnii, sub acuzatia ca a incalcat termenii probatiunii in timp ce se recupera.

UPDATE Aleksei Navalnii, principalul opozant al lui Putin, a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare

Aleksei Navalnii, principalul opozant al regimului Putin, a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare pentru repetate incalcari ale eliberarii conditionate, informeaza BBC, potrivit news. ro.

Aleksei Navalnii risca sa stea ani buni dupa gratii: Parchetul rus a cerut prelungirea arestului in cazul opozantului rus

Parchetul rus s-a pronuntat, luni, in favoarea unei incarcerari de durata a lui Aleksei Navalnii, asa cum a cerut Administratia Penitenciara a Federatiei Ruse. Anuntul a fost facut cu o zi inaintea unei audieri intr-un dosar in care principalul adversar politic al lui Vladimir Putin risca intre doi si trei ani de inchisoare.

Parchetul rus cere comutarea sentintei lui Aleksei Navalnii in una cu executare. Opozantul lui Vladimir Putin risca sa fie condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare

Aleksei Navalnii risca sa petreaca mai bine de trei ani in inchisoare dupa ce parchetul rus a anuntat luni ca sustine cererea Administratiei penitenciarelor de a comuta pedeapsa cu suspendare impotriva.

Opozantul rus Aleksei Navalnii, in instanta: Trimit un om la inchisoare pentru a speria milioane

UPDATE, 2 februarie, ora 20. 30 Aleksei Navalnii a fost condamnat la inchisoare cu executare de o instanta rusa, sub acuzatia ca a incalcat termenii probatiuniiin timp ce se recupera in Germania dupa.

Procurorii rusi vor cere condamnarea lui Aleksei Navalnii la inchisoare. Kremlinul spune ca nu va lua in considerare plangerile americane legate de cazul opozantului rus

Procurorii de stat din Rusia au precizat ca vor cere instantei, marti, o condamnare la inchisoare de pana la 3 ani si jumatate pentru opozantul Aleksei Navalnii, iar Kremlinul a declarat ca nu va asculta.

Protest pentru eliberarea lui Aleksei Navalnii in fata Ambasadei Rusiei de la Bucuresti FOTO

Cateva persoane au protestat, duminica, in fata Ambasadei Rusiei la Bucuresti, cerand eliberarea lui Aleksei Navalnii din inchisoare, potrivit Digi 24.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )