Libnet.ro
UNICEF

12:45

Aleksei Navalnii: Am fost otravit de catre Vladimir Putin

Adevărul Adevărul,
Aleksei Navalnii: Am fost otravit de catre Vladimir Putin

Opozantul rus Aleksei Navalnii considera ca a fost otravit cu noviciok la comanda liderului de la Kremlin, Vladimir Putin. continuă pe Adevărul

Seful Dumei de Stat: Aleksei Navalnii este un ticalos. Vladimir Putin i-a salvat viata

Presedintele Dumei de Stat a Federatiei Ruse, Veaceslav Volodin, a reactionat la acuzatiile opozantului rus Aleksei Navalnii, care sustine ca presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, ar sta in spatele otravirii sale cu noviciok. Volodin a afirmat ca Aleksei Navalnii a fost salvat datorita actiunilor intreprinse de catre piloti, medicii rusi si de catre Putin.

ALEKSEI NAVALNII: Putin s-a aflat in spatele tentativei de otravire

Opozantul politic rus Aleksei Navalnii a declarat pentru saptamanalul german Der Spiegel ca presedintele Vladimir Putin s-a aflat in spatele tentativei de otravire si a subliniat ca nu se teme.

Aleksei Navalnii sustine ca in spatele otravirii sale s-a aflat Vladimir Putin

Liderul opozitiei ruse Aleksei Navalnii l-a acuzat pe presedintele Vladimir Putin ca s-ar fi aflat in spatele atacului cu Novichok, care aproape i-a curmat viata, transmite Euronews. Aleksei Navalnii,.

Aleksei Navalnii: Putin este in spatele tentativei de otravire, alta explicatie nu am

In primul mare interviu acordat dupa externarea din spitalul de la Berlin, Aleksei Navalnii, unul din principalii opozanti ai Kremlinului, afirma ca in opinia sa Putin este in spatele tentativei de otravire, alta explicatie nu am. in discutia cu jurnalistii saptamanalului german Der Spiegel, Navalnii mai spune ca in acest moment datoria mea este sa raman tipul caruia nu-i este frica. Si nu mi-e frica.

Angela Merkel l-a vizitat pe Aleksei Navalnii in timp ce era internat in spitalul din Berlin

Cancelarul german Angela Merkel l-a vizitat pe Aleksei Navalnii in timp ce acesta eraintr-un spital din Berlin,a informat Der Spiegel, conform Reuters. Der Spiegel a precizatca Merkel a fost la N.

Vladimir Putin a denuntat marti presiuni externe fara precedent asupra Republicii Belarus

Presedintele rus Vladimir Putin a denuntat marti presiuni externe fara precedent asupra Republicii Belarus, zguduita de o miscare de protest inedita impotriva presedintelui Aleksandr Lukasenko, dupa realegerea lui controversata pe 9 august, informeaza AFP.

Digi24: Reactia lui Vladimir Putin dupa ce Armenia si Azerbaidjan au pornit luptele

Presedintele rus, Vladimir Putin, a cerut duminica incetarea noilor confruntari dintre separatistii din Nagorno-Karabah, sustinuti de Erevan, si fortele azere, cele mai grave din regiune din 2016.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3108 seconds )