Libnet.ro
UNICEF

11:00

Aleksei Navalnii, somat sa revina de urgenta in Rusia. in caz contrar, risca inchisoarea

B1 B1,
Aleksei Navalnii, somat sa revina de urgenta in Rusia. in caz contrar, risca inchisoarea

Criticul Kremlinului, Alexei Navalnii, otravit de Serviciile Secrete rusesti cu Noviciok, a fost avertizat de catre serviciul pentru penitenciare din Rusia sa revina de urgenta in Moscova. in caz contrar,. continuă pe B1

Autoritatile ruse il avertizeaza pe Navalnii sa revina imediat in tara, in caz contrar riscand inchisoarea

Serviciul pentru penitenciare din Rusia l-a avertizat luni pe criticul Kremlinului Aleksei Navalnii ca, daca nu va reveni din Germania pentru a se prezenta marti dimineata la un birou din Moscova, va fi incarcerat daca se va intoarce dupa acest termen, avand in vedere ca executa o pedeapsa de inchisoare cu suspendare, transmite Reuters.

Opozanta Lyubov Sobol, o aliata a lui Aleksei Navalnii, anchetata pentru amenintari la adresa unui agent FSB

Opozanta rusa Lyubov Sobol, o aliata a lui Aleksei Navalnii, este anchetata pentru amenintari la adresa unui presupus anget al Serviciului Federal de Securitate FSB) din Rusia, a anuntat echipa lui.

Opozanta rusa Liubov Sobol, aliata a lui Aleksei Navalnii, a fost retinuta de politie

Echipa lui Aleksei Navalnii dezvaluie de Craciun o ancheta care vizeaza o apropiata a opozantului rus, din cauza unor amenintari la adresa unui presupus agent FSB pe care criticul Kremlinului il acuza ca a participat la otravirea sa, relateaza AFP.

Rusia il ameninta pe Aleksei Navalnii ca il baga la inchisoare daca nu revine imediat in tara

Serviciul pentru penitenciare din Rusia l-a avertizat luni pe criticul Kremlinului Alexei Navalnii ca, daca nu va reveni din Germania pentru a se prezenta marti dimineata la un birou din Moscova, va fi incarcerat daca se va intoarce dupa acest termen, avand in vedere ca executa o pedeapsa de inchisoare cu suspendare, transmite Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2702 seconds )