Libnet.ro
UNICEF

09:00

ALERTA pe aeroportul din SIBIU! SMURD intervine de URGENTA! Detalii de ultima ora

B1 B1,
ALERTA pe aeroportul din SIBIU! SMURD intervine de URGENTA! Detalii de ultima ora

Alerta pe aeroportul din Sibiu, dupa ce un avion cu destinatia Nurnberg a revenit din aer dupa ce unei pasagere i s-a facut rau. Wizz Air-ul cu destinatia Nurnberg a decolat la ora 12,33, a revenit la. continuă pe B1

Momente de panica pentru pasagerii unui avion. Aeronava a fost intoarsa de urgenta pe aeroportul din Sibiu. Un echipaj SMURD a ajuns la fata locului

Clipe de tensiune pentru pasagerii unui avion ce a revenit pe aeroportul din Sibiu, dupa ce unei pasagere i s-a facut rau. Avionul trebuia sa ajunga in Nurnberg, Germania, dar a fost nevoie sa revina la sol la.

Un avion Wizzair a revenit pe aeroportul din Sibiu la scurt timp de la decolare

Un avion al companiei WizzAir care a decolat de pe aeroportul din Sibiu duminica, 9 septembrie, in jurul orei 12. 00, spre orasul german Nurnberg, a revenit pe pista dupa o ora de la decolare.

ACCIDENT cumplit in Romania! Se intervine de URGENTA! Detalii de ultim moment

Un accident grav a avut loc duminica la granita dintre judetele Olt si Dolj, soldat cu moartea unui pieton. La sosirea echipajelor, un pieton, in varsta de 56 ani, cetatean turc, a fost gasit.

Un clip cu represiunea jandarmilor de la protestul din 10 august ruleaza zilnic pe aeroportul din Geneva, sediul inaltului Comisar ONU pentru Drepturile Omului (VIDEO)

Comunitatile Rezist Zurich si Declic a inchiriat un spatiu publicitar pe ecranele din aeroportul din Geneva, unde va rula zilnic un clip care contine imagini cu violentele comise de jandarmii romani la mitingul.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )