Libnet.ro
UNICEF

21:00

Alerta pe aeroportul Stansted din Marea Britanie. Toti pasagerii au fost evacuati

Antena3 Antena3,
Alerta pe aeroportul Stansted din Marea Britanie. Toti pasagerii au fost evacuati

Autoritatile au evacuat pasagerii din aeroportul Stansted Essex) din apropierea Londrei, miercuri, in jurul orei locale 13:00 15:00 ora Romaniei), din cauza unei alarme de siguranta, relateaza Daily Ex. continuă pe Antena3

MAE, in alerta dupa Brexit: Romanii din Marea Britanie, indemnati sa ia atitudine in caz de discriminare

Ministerul Afacerilor Externe ii inseamna pe romanii din Marea Britanie sa semnaleze atat autoritatile britanice, cat si Ambasada Romaniei la Londra, in cazul in care.

BREXIT. Industria auto din Marea Britanie vrea sa-si pastreze accesul la piata unica europeana

Asociatia Producatorilor si Comerciantilor de Automobile din Marea Britanie SMMT) a avertizat miercuri ca accesul industriei auto britanice la piata unica europeana este vital pentru cresterea acestui sector, transmite AFP.

Agresiunile impotriva strainilor din Marea Britanie continua. Romanca din Regat: Echipe engleze de comando se plimba si incearca sa intimideze oamenii care nu sunt albi, care nu sunt englezi

Strainii din Marea Britanie traiesc un adevarat cosmar dupa votul pro-Brexit: o familie de romani a gasit excremente de caine in cutia postala, turistii turci sunt sicanati in centrul.

Alina Gorghiu cere linie verde pentru romanii din Marea Britanie

Alina Gorghiu a anuntat, luni, pe Facebook, ca a cerut Guvernului sa deschida o linie telefonica verde unde romanii din Marea Britanie sa poata cere informatii si sa sesizeze eventuale probleme sau.

FOTO: Incident la un parc de distractii din Marea Britanie. 11 persoane au fost ranite

Cel putin 11 persoane au fost ranite, duminica dupa-amiaza, intr-un parc de distractii din Marea Britanie, dupa ce mai multe vagoane ale unui rollercoaster au deraiat, de la inaltimea de aproximativ 10 metri.

Alerta pe aeroportul Stansted (Essex) din Marea Britanie

Autoritatile au evacuat pasagerii din aeroportul Stansted Essex) din apropierea Londrei, astazi, in jurul orei locale 13:00 15:00 ora Romaniei), din cauza unei alarme de siguranta, relateaza Daily Express.

Toti membrii UE plecati! Canalul este in partea aia. Mesajul dur primit de un roman la locul de munca din Marea Britanie

Sute de mii de romani care muncesc in Marea Britanie ar putea fi afectati de Brexit. Iar efectele se fac deja simtite la doua zile dupa un referendum care a pus pe jar intreg mapamondul. Unii.

Toti membrii UE plecati! Canalul este in partea aia. Mesajul dur primit de un roman la locul de munca din Marea Britanie (VIDEO)

Sute de mii de romani care muncesc in Marea Britanie ar putea fi afectati de Brexit. Iar efectele se fac deja simtite la doua zile dupa un referendum care a pus pe jar intreg mapamondul. Unii.

MAE: Nu sunt modificari asupra serviciilor oferite cetatenilor romani din Marea Britanie. in curand se va deschide Consulatul de la Manchester

Ministerul Afacerilor Externe a informat, marti, ca rezultatul referendumului organizat la data de 23 iunie in Marea Britanie nu produce in prezent efecte juridice asupra activitatii de protectie si asistenta consulara prestate de Ambasada Romaniei la Londra in interesul si beneficiul comunitatii romanesti locale.

Ce se intampla cu romanii si ceilalti imigranti din Marea Britanie dupa Brexit

Reducerea numarului de imigranti a fost unul dintre principalele obiective ale politicienilor britanici care au militat pentru iesirea tarii din Uniunea Europeana. Ce se va intampla cu romanii si ceilalti imigranti aflati deja in Marea Britanie si in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )