Libnet.ro
UNICEF

09:00

Alerta de amenzi pentru toti cei care stau la bloc. Nelinistea care te costa si 3.000 de lei

Playtech Playtech,
Alerta de amenzi pentru toti cei care stau la bloc. Nelinistea care te costa si 3.000 de lei

S-a schimbat legea convietuirii la bloc si toti romanii ar trebui sa stie. Din 2020, te costa foarte mult, daca nu respecti linistea celorlalti. Ca sa nu primesti amenda, iata ce-ar. continuă pe Playtech

Toti cei care stau la bloc trebuie sa stie asta. Amenda si de 3.000 de lei daca nu respecti asa ceva

Viata la bloc poate fi, uneori, dificila. Si daca nu stii toate regulile, risti sa te trezesti cu amenzi considerabile. Tocmai de aceea e bine sa stii de-o lege care prevede amenzi intre.

GABRIELA FIREA: Sper ca toti cei care blocheaza licitatiile pentru achizitia de mijloace de transport in comun sa vada aceasta imagine

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, da vina pentru incendiul care a mistuit duminica un troleibuz in centrul orasului pe presupusele blocaje intentionate ale licitatiilor organizate de primarie pentru noi mijloace de transport in comun.

Rasturnare de situatie pentru toti romanii care au bani de la banci. Se intampla cu dobanzile si este fara precedent

Pe fondul starii de urgenta, s-a schimbat dramatic si peisajul creditelor bancare. Conform ultimelor cifre, dobanzile practicate de banci la credite au scazut semnificativ in aprilie. Asta.

Firea, dupa ce un troleibuz a luat foc: Sper ca toti cei care blocheaza intentionat licitatiile pentru achizitia de mijloace de transport in comun sa vada aceasta imagine

Primarul Capitalei Gabriela Firea afirma, dupa ce un troleibuz a luat foc in centrul Capitalei, ca spera ca toti cei care blocheaza intentionat licitatiile pentru achizitia de mijloace de transport in comun sa vada aceasta imagine cu un troleibuz in flacari.

Prima reactie a Gabrielei Firea dupa ce un troleibuz a luat foc in Bucuresti: Sper ca cei care blocheaza licitatiile sa vada

Gabriela Firea a postat pe Facebook o fotografie cu vehiculul de transport in comun in flacari, mentionand ca ceea ce se intampla este strigator la cer: Sper ca toti cei care blocheaza intentionat licitatiile pentru achizitia de mijloace de transport in comun sa vada aceasta imagine.

Digi RCS RDS Surpriza zilei in Romania. Veste buna pentru toti clientii

Digi RCS RDS a pregatit o surpriza de proportii pentru toti clientii sai. Ce veste le-a oferit recent compania? Digi RCS RDS, veste buna pentru toti clientii Digi RCS RDS este unul din cele mai mari grupuri de telecomunicatii din Romania la momentul actual. Acesta detine milioane de clienti din toata tara si atrage din .

ANAF, anuntul pentru toti contribuabilii. Totul va fi picat luni 8 iunie, in aceste ore

Site-ul ANAF nu va functiona luni timp de mai multe ore. Luni, 8 iunie, in intervalul orar 7:00-10:00, site-ul Agentia Nationala de Administrare Fiscala nu va putea fi accesat. ANAF, anuntul pentru toti romaniiii. Totul va fi picat luni 8 iunie, in acest interval orar Agentia Nationala de Administrare Fiscala a anuntat ca luni, 8 .

Bicarbonat de sodiu amestecat cu otet. Reteta perfecta pentru curatenie. Trucul care nu da gres

Ai nevoie de un ajutor in lupta cu murdaria de pe vase sau suprafetele din locuinta ta si esti satula de chimicalele din comert? Acum e simplu sa faci curatenie bio in toata casa cu doar doua ingrediente: bicarbonat de sodiu si otet. Bicarbonat de sodiu si otet: arme bio impotriva murdariei Daca vrei ca .

Suedia este cazul-cheie in vederea pregatirii pentru un al doilea val de Covid-19

La analiza finala suedezii ii vor dezamagi pe toti. Cei care sustin ca reactia guvernului lor la pandemie a fost isterica, fiindca in Suedia treburile isi urmeaza cursul firesc, nu au descoperit deocamdata cat de putin stiu ei despre cum merg treburile in Suedia, scrie Haaretz, citat de Rador. Valabil pentru orice tara, Suedia are avantaje si dezavantaje legate de gestionarea pandemiei. Epidemiologul-sef al Suediei admite ca prea multi oameni au murit .

Romanii s-au intors cu portofelele goale de pe litoralul romanesc. Cati bani au cheltuit cei care au mers in Mamaia

Cuplurile si-au planificat bugete cuprinse de la cateva sute de lei pana la cateva sute de euro pentru weekendul prelungit de Rusalii. Totusi, preturile de pe litoralul romanesc ii nemultumesc pe turisti, fiindca sunt prea piperate comparativ cu salariile din tara.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )