Libnet.ro
UNICEF

07:00

Alerta pe Autostrada Soarelui! Circulatia intrerupta din cauza unui incendiu de vegetatie

B1 B1,
Alerta pe Autostrada Soarelui! Circulatia intrerupta din cauza unui incendiu de vegetatie

E alerta pe Autostrada Soarelui! Traficul intre Drajna Noua si Fetesti a fost deviat pe Autostrada Soarelui, luni dupa-amiaza, din cauza unui incendiu de vegetatie. Politistii au decis sa inchida. continuă pe B1

Sute de hectare cu grau si rapita, distruse in Arad din cauza unei furtuni

Peste 400 de hectare cu grau si rapita au fost distruse in Arad din cauza unei furtuni foarte puternice. Mai mult decat atat, o suta de vaci din cele 750 din Statiunea de.

Pietele europene, in declin din cauza unor date economice

Bursele europene au incheiat in scadere sesiunea de vineri, din cauza sectoarelor auto si alimentar, care au fost afectate de unele date economice din care rezulta ca expansiunea regiunii a slabit in iunie.

CALATORII CFR, AFECTATI: Trenurile circula cu viteza redusa din cauza caniculei

CFR Calatori a anuntat ca trenurile vor circula cu viteza redusa din cauza caniculei pentru a preveni eventuale accidente, potrivit Adevarul. Masura a fost luata de serviciul feroviar deoarece sinele de.

Trenurile circula, duminica, cu viteza redusa, din cauza caniculei

Trenurile circula cu viteza redusa, duminica, din cauza temperaturilor ridicate, pentru a se preveni eventualele accidente. Astfel, cei care vor sa calatoreasca cu trenul trebuie sa se informeze in prealabil in legatura cu modificarile intervenite in program, anunta CFR Calatori.

Federatia Internationala de Taekwondo isi schimba numele din cauza conotatiilor negative ale acronimului WTF

Federatia Internationala de Taekwondo WTF) a decis sa-si schimbe numele in World Taekwondo, din cauza conotatiilor negative ale acronimului WTF, informeaza AFP.

Senator USR, in Parlamentul European: MCV nu mai trebuie aplicat in Romania/ Explicatia lui Dirca: A fost o concluzie nefericita, din cauza emotiilor; as retrage afirmatia. Noi apreciem ca MCV este util

Senatorul USR George Dirca, membru in comisia juridica, a sustinut un discurs in cadrul conferintei organizate de Comisia pentru Libertati Civile, Justitie si Afaceri Interne LIBE) din Parlamentul European, la finalul caruia a afirmat ca Mecanismul de Cooperare si Verificare nu mai trebuie aplicat in Romania. Ulterior, concluzia aceasta nu a apare in finalul discursului publicat de senat pe pagina sa de Facebook. Contactat de HotNews. ro, Dirca a explicat ca a fost o concluize nefericita, facuta din cauza emotiilor de a vorbi pentru prima data in Parlamentul European, si ca daca ar putea ar retrage afirmatia. Dirca a tinut sa precizeze ca MCV este util pentru Romania.

Trafic feroviar blocat la Pascani din cauza unor copaci cazuti pe linii, un tren care circula catre Bucuresti fiind afectat

Traficul feroviar este blocat, vineri, in dreptul municipiului Pascani, din judetul Iasi, dupa ce mai multi copaci au cazut pe linii, fiind afectat traseul unui tren care circula catre Bucuresti, informeaza News. ro. De asemenea, este blocat drumul european 85, intre localitatile Miroslovesti si Ciohorani.

Politia germana a perchezitionat 36 de locuinte din cauza mesajelor publicate pe Facebook

Politia germana a perchezitionat, saptamana aceasta, locuintele a 36 de persoane acuzate de publicarea unor mesaje care incita la ura in mediul online, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul politiei nemtesti.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )