Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alerta in Baia Mare. Pesti Piranha, gasiti intr-un lac: Sunt turisti care fac baie. Pestele e recunoscut pentru ferocitatea sa

Antena3 Antena3,
Alerta in Baia Mare. Pesti Piranha, gasiti intr-un lac: Sunt turisti care fac baie. Pestele e recunoscut pentru ferocitatea sa

Un peste Piranha a fost prins in apele barajului Firiza din Baia Mare. Cei care au fost la pescuit in acest sfarsit de saptamana, zona Firiza-Baraj din Baia Mare, au avut parte de surprize in ceea ce. continuă pe Antena3

FOTO Peste Piranha pescuit din apele Barajului Firiza. Ma gandesc la consecinte, deoarece sunt turisti care fac baie...

Un pescar din Baia Mare a avut parte de o partida de pescuit memorabila. Acesta a scos din apele Barajului Firiza un peste Piranha.

Pesti Piranha, in lacul Firiza din Maramures. Acestia sunt foarte periculosi, putand ataca oamenii

Apele sunt pline de mistere, lucru pe care il confirma si lacul Firiza din Maramures. De aceasta data, nu este vorba de frumusetea universului acvatic, ci de o intamplare socanta si periculoasa, in apele barajului descoperindu-se pesti Piranha. Pesti Piranha, in lacul Firiza din Maramures Alerta in judetul Maramures! Un pescar din nordul tarii a .

EXCLUSIV Pestele Piranha prins in barajul Firiza din Baia Mare este, de fapt, un exemplar de PESTE PACU: Acesta are dintii asemanatori oamenilor si este cunoscut pentru faptul ca ataca testiculele inotatorilor!

EXCLUSIV ONLINE Nu e piranha, dar nici vreun peste autohton! Dupa ce un site local a anuntat faptul ca un pescar a prins un exemplar de piranha, peste carnivor, in barajul Firiza, din Baia Mare, reprezentantii.

Baia Mare: Mai multi piranha au fost prinsi de pescari in apele barajului Firiza

Cel putin un peste piranha a fost prins in apele barajului Firiza din Baia Mare, speriindu-i pe cei care vor sa faca baie acolo, potrivit publicatiei locale jurnalmm. ro.

Descoperire alarmanta in apele barajului din Baia Mare. Ce a putut prinde un pescar in undita! Nu s-a mai pomenit asa ceva in Romania!

Descoperire alarmatain apele barajului din Baia Mare. Cei care au fost la pescuit in acest sfarsit de saptamana au avut parte de o surpriza uriasa, cand in plasa s-a prins un peste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )