Libnet.ro
UNICEF

07:15

Alerta la Barcelona. A fost gasit un colet suspect intr-un autobuz

Antena3 Antena3,
Alerta la Barcelona. A fost gasit un colet suspect intr-un autobuz

ALERTA la Barcelona. Politia a gasit un colet suspect intr-un autobuz. Bulevardul La Rambla din Barcelona, care a fost joi scena celui mai sangeros atentat din ultimii 14 ani, din Spania, a fost. continuă pe Antena3

Controversa in Spania dupa ce presa a relatat ca un baiat disparut in atentatul de la Barcelona a fost gasit la spital. Politia refuza sa confirme informatia

Un baiat cu dubla cetatenie, australiana si britanica, Julian Cadman, care disparuse dupa atentatul de la Barcelona, ar fi fost gasit intr-un spital, fiind ranit in atentat, rel a fost ranit si se afla in spital, relateaza El Pais.

Piata Catalunya din Barcelona a fost evacuata din cauza unui colet suspect. Reuters: Alarma falsa

Politia catalana a evacuat luni Placa de Catalunya, din Barcelona, dupa ce s-ar fi gasit un colet suspect intr-un autobuz, relateaza News. ro, citand Daily Mail, in schimb, alerta ar fi falsa, potrivit Reuters, care citeaza politia catalana.

Barcelona: O parte din bulevardul La Rambla, evacuata din cauza unui colet suspect

Politia spaniola a evacuat luni o parte din bulevardul La Rambla din Barcelona, dupa ce in zona a fost gasit un colet suspect, informeaza presa locala, citata de RT. Pachetul a fost gasit.

Un potir de la 1700 disparut de aproape 100 de ani va reveni la Brasov. A fost gasit in Germania la o licitatie unde era scos la vanzare

Un potir vechi de cateva secole care apartine Bisericii Evanghelice va reveni la Brasov dupa ce a fost gasit in Germania. Un consilier local a reusit sa blocheze licitatia si sa recupereze astfel potirul care va ajunge inapoi la Biserica Sfantul Bartolomeu.

Descoperire socanta. Cadavrul unui barbat a fost gasit prins in crengile copacilor de pe malul Muresului

Caz socant in Alba. Trupul unui barbat a fost gasit pe malul Muresului, prins in crengile copacilor. Cadavrul ar fi acolo de foarte mult timp, spun localnicii, deoarece era in stare avansata de.

O parte din bulevardul La Rambla, evacuata din cauza unui colet suspect. Reuters: Alerta a fost falsa (VIDEO)

UPDATE:Alerta din Barcelona ar fi fost falsa, informeaza Reuters, care citeaza politia catalana. Politia spaniola a evacuat luni o parte din bulevardul La Rambla din Barcelona, dupa ce in zona a f.

Misterul incidentului de pe Avinguda Diagonal: Un barbat a fost gasit injunghiat pe locul din dreapta al unei masini ce sparsese un baraj rutier din Barcelona

Intre atacurile din Barcelona si Cambrils, in timp ce politistii il cautau de soferul dubei ce intrase in pietoni pe Las Ramblas, autoritatile au spus ca un barbat a fost ucis intr-un schimb de focuri la un baraj rutier al politiei din Sant Just Desvern, adaugand ca incidentul nu are legatura cu atacul terorist.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )