Libnet.ro
UNICEF

09:00

Alerta cu bomba pe aeroport. Peste 700 de persoane au fost evacuate

Antena3 Antena3,
Alerta cu bomba pe aeroport. Peste 700 de persoane au fost evacuate

Principalul aeroport din Crimeea, Simferopol, a fost evacuat, luni, in urma unei alerte cu bomba, relateaza Russia Today, in pagina electronica. Aproximativ 700 de persoane - pasageri si personal - au fost evacuate. continuă pe Antena3

Crimeea: Alerta cu bomba pe aeroportul Simferopol. Aproximativ 700 de persoane au fost evacuate

Alerta cu bomba pe principalul aeroport din Crimeea, Simferopol. Aproximativ 700 de persoane au fost evacuate din incinta aeroportului, dupa primirea unui apel telefonic anonim care anunta ca a fost amplasat un.

AMENINTARE cu bomba pe cel mai mare aeroport din Crimeea. 700 de persoane au fost evacuate de urgenta

Aproape 700 de persoane au fost evacuate din incinta celui mai mare aeroport din Crimeea, cel din Simferopol, dupa ce un telefon anonim anuntase prezenta unui dispozitiv explozibil. Fortele de ordine au evacuat 670.

ALARMA FALSA cu bomba pe cel mai mare aeroport din Crimeea. 700 de persoane au fost evacuate de urgenta

UPDATE:Autoritatile din Simferopol au anuntat ca aeroportul a fost verificat de echipele speciale din cadrul politiei, care nu au descoperit niciun dispozitiv exploziv, transmite RIA Novosti. Directorul.

VIDEO: Peste 700 de filme de Oscar, gratuite, pe un site specializat

Peste 700 de filme rare, inclusiv unele care sunt regizate de cineasti celebri, pot fi vizionate in mod gratuit pe site-ul OpenCulture, o platforma online care sprijina programele educationale destinate internautilor si distribuirea gratuita pe internet a productiilor culturale, potrivit Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )