Libnet.ro
UNICEF

10:15

Alerta cu BOMBA intr-un tren din ROMANIA! Autoritatile intervin in forta! DETALII DE ULTIMA ORA

B1 B1,
Alerta cu BOMBA intr-un tren din ROMANIA! Autoritatile intervin in forta! DETALII DE ULTIMA ORA

Panica pentru pasagerii unui tren din Romania! Un apel la 112 a anutat ca in trenul ce leaga Iasi de Timisoara s-ar afla un dispozitiv explozibil. Trenul a fost oprit in localitatea Vama iar autoritatile. continuă pe B1

Autonomia maghiarilor din Romania, in pasi marunti: Planul concret urmarit de Budapesta

Autoritatile de la Budapesta continua sa incurajeaza formatiunile maghiarilor din Romania sa militeze pentru autonomia maghiarilor din Transilvania. Mai multe, Budapesta aloca si fonduri speciale destinate.

Ciolos: Avem nevoie de oameni noi in politica din Romania

Fostul premier Dacian Ciolos, presedinte fondator al Miscarii Romania impreuna, a afirmat astazi ca este nevoie de oameni noi in politica din Romania si in cea europeana, precizand ca in Parlamentul European trebuie sa fie trimisi politicieni romani maturi, cu experienta.

Doua companii aeriene din Romania au comandat avioane din modelul prabusit in Indonezia

Doua mari companii aeriene din Romania, respectiv TAROM si Blue Air, au comandat avioane din modelul prabusit in Indonezia, Boeing 737 MAX 8. Astfel, compania TAROM a semnat in iulie 2018 o comanda pentru.

PitechPlus finalizeaza prima achizitie pe piata din Romania

Compania clujeana de software PitechPlus a anuntat, astazi, ca a finalizat achizitia companiei MindMagnet, unul dintre principalii furnizori de solutii Magento din Romania, prin preluarea ultimului pachet de 49% din actiuni, in contextul in care vizeaza extinderea cu 20% a afacerilor in acest an.

Sunt ingrijorat de modificarile aduse legilor justitiei din Romania

Alexander Stubb, candidat in cursa interna din Partidul Popularilor Europeni pentru functia de presedinte al Comisiei Europene, s-a aratat astazi destul de ingrijorat cu privire la incercarile de modificare a legislatiei Justitiei din Romania.

Clujenii de la PitechPlus finalizeaza prima achizitie pe piata din Romania

PitechPlus , una dintre cele mai mari companii clujene de solutii software, a finalizat achizitia companiei MindMagnet, unul dintre principalii furnizori de solutii Magento din Romania, prin preluarea ultimului pachet de 49% din actiuni, in luna.

Ce poti face cu cinci lei intr-un oras din Romania? - VIDEO

Ce putem face cu cincilei intr-un oras din Romania? La prima vedere, am spune ca nu avem prea multe variante. Asa ca reporterii Observator au facut un experiment. Au vrut sa vedem cate amintiri.

Statul roman vrea sa deschida conturi pe numele tuturor copiilor din Romania. Banii ar putea fi ridicati doar la 18 ani

Statul roman vrea sa deschida conturi pe numele tuturor copiilor din Romania. in Contul Junior, parintii pot putea depune bani pentru viitorul celor mici iar dobanzile vor fi mai generoase decat cele.

Rasturnare de situatie! Extremistii din Liga Nordului intervin pentru salvarea bisericii folosite de romani, care urma sa fie transformata in moschee

Rasturnare de situatie in cazul bisericii din orasul italian Bergamo. Lacasul de cult, o fosta biserica catolica, folositin prezent de comunitatea ortodoxa romana din orasul italian, a fost.

Masinile diesel, interzise OFICIAL: Trei milioane de autoturisme din Romania, BLOCATE pe strazi. Vezi daca si tu esti pe lista

Era masinilor pe motorina sta sa apuna! Autoritatile din mai multe tari au anuntat ca vor interzice circulatia autoturismelor pe motorina, iar comisarul european pentru piata interna si industrie,.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )