Libnet.ro
UNICEF

07:00

Alerta de canicula in Romania. Temperaturi ridicate si disconfort termic, pana duminica seara

Antena3 Antena3,
Alerta de canicula in Romania. Temperaturi ridicate si disconfort termic, pana duminica seara

Alertade canicula in Romania. Pana duminica, 25 august, ora 22. 00, disconfortul termic va fi ridicat, iar local in regiunile vestice, sudice si sud-estice indicele temperatura-umezealava. continuă pe Antena3

Temperaturi ridicate si disconfort termic, pana duminica

Meteorologii au emis, vineri, o informare, potrivit careia, pana duminica, disconfortul termic va fi.

Val de CALDURA peste Romania: Disconfort termic pana vineri seara

Alertade canicula in Romania! Pana vineri, 23 august 2019, ora 22:00, disconfortul termic va fi ridicat indeosebi in zonele de campie, unde indicele temperatura-umezeala va depasi pe arii.

Avertizare ANM. Temperaturi de foc si disconfort termic. Zonele afectate de canicula

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au realizat prognoza meteo pentru sfarsitul acestei saptamani. in acest sens, ei au emis si o atentionare de disconfort termic, valabila pentru urmatoarele zile. Meteorologii anunta astfel ca se intoarce canicula si ca vom avea parte in aceasta perioada de temperaturi de foc. Prognoza meteo. Cum va fi .

Alerta meteo: Trei zile de canicula, disconfort termic accentuat in toata tara

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis o alerta de canicula, valabila de vineri si pana duminica, 25 august. Temperaturile inregistrate vor fi de 36 de grade la umbra, iar indicele de confort termic va atinge pragul critic de 80 de unitati.

Noua avertizare MAE pentru Grecia: Risc ridicat de incendii de vegetatie si temperaturi ridicate. Care sunt zonele vizate

Ministerul de Externe avertizeaza romanii care se afla sau calatoresc in Grecia sambata, 24 august, ca in mai multe regiuni exista un risc ridicat de incendii de vegetatie, pe fondul temperaturilor ridicate si a intensificarilor de vant.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )