Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alerta in centrul Bucurestiului: Un incendiu a izbucnit la Teatrul Constantin Tanase (FOTO)

B1 B1,
Alerta in centrul Bucurestiului: Un incendiu a izbucnit la Teatrul Constantin Tanase (FOTO)

Pompierii din cadrul ISU Bucuresti-Ilfov au intervenit de urgenta marti seara in centrul Capitalei la imobilul unde este gazduit Teatrul de Revista Constantin Tanase. Potrivit primelor. continuă pe B1

Incendiu la Teatrul Constantin Tanase din Capitala

Un incendiu a izbucnit la Teatrul Constantin Tanase. ISU Bucuresti-Ilfov anunta caa fost sesizata o degajare de fum la subsolul Teatrului Constantin Tanase, persoanele care se aflau in interor.

Interventie a pompierilor la Teatrul Constantin Tanase din Capitala, unde au fost degajari de fum in zona scenei

Pompierii intervin, marti seara, la Teatrul Constantin Tanase din Capitala, unde sunt degajari de fum din subsol, in zona scenei, anunta reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti Ilfov. Potrivit acestora, persoanele care erau la repetitii au iesit din teatru inainte sa ajunga echipele de pompieri.

UPDATE Interventie a pompierilor la Teatrul Constantin Tanase din Capitala, unde au fost degajari de fum in zona scenei

Pompierii au intervenit, marti seara, la Teatrul Constantin Tanase din Capitala, unde au existat degajari de fum din subsol, in zona scenei, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti - Ilfov, citati de News. ro. Potrivit acestora, persoanele care erau la repetitii au iesit din teatru inainte sa ajunga echipele de pompieri.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )