Libnet.ro
UNICEF

07:30

ALERTA: Contul de instagram al Simonei Halep, SPART DE HACKERI! Ce IMAGINI au postat in numele campioanei si cati BANI au cerut (FOTO)

B1 B1,
ALERTA: Contul de instagram al Simonei Halep, SPART DE HACKERI! Ce IMAGINI au postat in numele campioanei si cati BANI au cerut (FOTO)

Contul de Instagram al Simonei Halep a fost spart, marti, de hackeri, care, in numele jucatoarei, au cerut suma de 500 de dolari. Problema a fost sesizata de fanii sportivei, care au postat fotografiile cu textul. continuă pe B1

Contul de Instagram al Simonei Halep a fost spart de hackeri

Marti seara, contul de Instagram al Simonei halep a fost spart de hackeri care au cerut bani in numele ei. Hei, ma poate ajuta cineva? Sunt blocata in Elvetia, iar contul meu bancar nu merge aici. Am nevoie de 500 de dolari. Sunt dispusa sa platesc 1. 500 de dolari pana in weekend, au fost mesajele aparute si sterse de pe contul Simonei, potrivit digisport. ro.

FOTO Contul de Instagram al Simonei Halep a fost spart. Ce mesaje penibile au publicat hackerii

Contul de Instagram cu aproximativ 1. 000 de urmaritori al proaspetei campioane de la Wimbledon a cazut victima hackerilor.

Contul de Instagram al Simonei Halep a fost spart de hackeri. Ce a aparut pe pagina campioanei de la Wimbledon

Contul de Instagram al Simonei Halep a fost spart de hackeri. in numele jucatoarei, acestia au cerut printr-o postare publica imprumut 500 de dolari. Marti seara, urmaritorii Simonei Halep au avut surpriza.

Trecutul secret al lui Toni Iuruc. Iubitul Simonei Halep a fost casatorit de doua ori

Odata cu aparitia la bratul Simonei Halep, mereu in vizorul presei, secretele lui Toni Iuruc au iesit la iveala. Detalii picante din viata iubitului campioanei turneului londonez ies in prim-plan. Toni Iuruc, esecuri in dragoste! Iubitul Simonei Halep, divortat de 2 ori Simona Halep, in varsta de 27 de ani, a ales sa isi traiasca .

Ce spune tatal Simonei Halep despre relatia pe care aceasta o are cu Toni Iuruc

Simona Halep a devenit celebra datorita performantelor din tenis, dar celebritatea ii aduce in prim plan acum si viata personala. Constanteanca are o relatie cu Toni Iuruc, care a fost casatorit de doua ori. Se pare ca tatal Simonei nu a avut nimic impotriva si la primit repede in sanul familiei. Tatal Simonei Halep este .

Ce au facut prietenii Simonei Halep cand l-au cunoscut pe iubitul ei. Totul a fost surprins, in public

Simona Halep l-a prezentat pe Toni Iuruc prietenilor sai. Acesti au fost surprinsi distrandu-se enorm de mult, semn ca cei care o inconjoara pe campioana noastra l-au placut pe alesul inimii sale. Simona Halep, intalnire de gradul zero intre iubit si grupul de prieteni Simona Halep si milionarul machedon au incetat de o buna bucata .

Digisport: Ce a facut Simona Halep in momentul in care a aflat ca hackerii i-au spart contul de Instagram si cum s-a terminat totul

Contul de Instagram al Simonei Halep a fost spart azi-noapte de hackeri, iar acestia au cerut bani in numele sportivei. Imediat dupa ce a aflat despre surpriza neplacuta de care a avut parte, campioana noastra a intrat pe celelalte retele sociale si a postat mesaje.

Cati bani a facut Adelina Pestritu pe Facebook si Instagram, dupa ce a postat imagini cu ea in rochia de mireasa

Nunta anului, asa cum a fost ea denumita, care a avut loc weekendul trecut si care i-a avut ca protagonisti pe Adelina Pestritu si alesul ei Virgil Steblea, a facut furori in spatiul virtuali, aducandu-i fostei vedete Kanal D o suma considerabila de bani. Bruneta si-a rotunjit serios veniturilor in urma postarilor pe care .

DigiSport: Romania, marele ghinion al Simonei Halep in plan financiar. Subiect sensibil pentru ea

Simona Halep este omul momentului in tenisul mondial, dupa ce a castigat Wimbledonul. Cu performante fantastice in ultimii 5 ani, romanca nu reuseste sa atraga prea multe branduri mari. Sloane Stephens, o sportiva care nu a atins performantele romancei, are castiguri incomparabil mai mari.

Dilema majora pentru iubitul Simonei Halep. Milionarul aroman asteapta verdictul cu sufletul la gura

Simona Halep si Toni Iuruc nu se mai feresc, ei formand un cuplu si traindu-si frumoasa poveste de iubire inceputa acum cateva luni.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )