Libnet.ro
UNICEF

16:45

Alerta in Dambovita! O valiza suspecta a fost gasita in fata Primariei

Antena3 Antena3,
Alerta in Dambovita! O valiza suspecta a fost gasita in fata Primariei

Alerta in Dambovita din cauza unei valize suspecte. Un barbat a lasat o valiza pe treptele unui magazin, chiar in fata Primariei din Targoviste. Cand a ajuns vanzatoarea la munca, a descoperit-o. continuă pe Antena3

Alerta cu bomba la Targoviste. O valiza suspecta a fost descoperita langa Primarie. Autoritatile, interventie de urgenta

UPDATE: Oamenii legii au anuntat ce au gasit in valiza descoperita vineri la Targoviste, in zona Primariei din acest oras. Se pare c-ar fi fost vorba doar despre o neintelegere, dar care i-a pus pe jar pe oamenii legii. La scurt timp a fost gasit si proprietarul valizei, care le-a povestit autoritatilor ca avea in .

FOTO Valiza suspecta in scuarul Primariei Targoviste. Zona a fost impanzita de forte de ordine

Un apel la 112 a dat alarma in Targoviste, in apropierea Primariei. O persoana a reclamat ca o valiza suspecta se afla in fata unui magazin din centrul orasului.

Val de disparitii ale unor eleve din Buzau, sesizate prin 112. Una dintre adolescente a fost gasita in judetul Valcea

Politia buzoiana a fost marti in alerta maxima dupa ce patru disparitii ale unor adolescente au fost sesizate prin 112 la interval de cateva ore intre ele, prin apeluri efectuate din zone diferite ale judetului. Toate cazurile au fost rezolvate pana la orele amiezii. Una dintre eleve a fost gasita in judetul Valcea.

Daria Maria Puica, fata de 13 ani care ar fi fost rapita de unchiul ei, a fost gasita in apropierea localitatii Cristurel

Daria Maria Puica, o fata de 13 ani care a disparut duminicade la domiciliul sau din comuna Vultureni si care a fost cautata luni de sute de politisti, jandarmi si voluntari a fost gasita intr-o.

Tanara disparuta de luni de zile a fost gasita de mama ei in filme pentru adulti! Adolescenta a trecut prin clipe groaznice

O adolescenta in varsta de 15 ani a trecut prin clipe groaznice dupa ce a plecat cu un barbat in urma cu un an. Fata a fost de negasit pana cand mama sa a vazut-o in mai multe filme pentru.

Mami doarme! E foarte obosita. Cum a fost gasita o fetita de trei ani care a stat zile in sir cu mama moarta in casa

O fetitade trei ani a trecut prin momente dramatice, insa din fericire, norocul a fost de partea ei. Micuta, care traieste intr-un orasel din sudul Frantei, a supravietuit zile in sir, fara apa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )