Libnet.ro
UNICEF

15:00

ALERTA! DECIZIA Casei Regale dupa AVIZUL NEGATIV din Guvern: VA PARASI ... Nimeni NU SE ASTEPTA la asta... (VIDEO)

B1 B1,
ALERTA! DECIZIA Casei Regale dupa AVIZUL NEGATIV din Guvern: VA PARASI ... Nimeni NU SE ASTEPTA la asta... (VIDEO)

Casa Regala a Romaniei a anuntat ca va parasi Palatul Elisabeta dupa data de 5 februarie, potrivit Stirilor B1 TV. Decizia a venit dupa ce Guvernul a decis, in sedinta de miercuri, sa dea un. continuă pe B1

ALERTA! DECIZIA Casei Regale dupa AVIZUL NEGATIV din Guvern: VA PARASI ... Nimeni NU SE ASTEPTA la asta...

Casa Regala a Romaniei a anuntat ca va parasi Palatul Elisabeta dupa data de 5 februarie, potrivit Stirilor B1 TV. Decizia a venit dupa ce Guvernul a decis, in sedinta de miercuri, sa dea un.

Guvernul a emis un punct de vedere negativ asupra proiectului de lege privind statutul Casei Regale

Guvernul a emis in sedinta de miercuri un punct de vedere negativ asupra propunerii legislative privind reglementarea statutului juridic al Casei Regale. Premierul Mihai Tudose a anuntat inca de la sfarsitul lunii decembrie ca Executivul va da un aviz negativ proiectului de lege privind statutul juridic al Casei Regale. A mai spus ca Palatul Elisabeta a fost dat in folosinta regelui Mihai in calitate de fost sef al statului, nu si urmasilor acestuia.

Cum taie Tudose statutul de asistat social al Casei Regale. Ai luat Pelesul, ai luat Savarsinul, cu nistepadurice, cu niste padure, cu niste domenii

Premierul Mihai Tudose a anuntat ca Guvernul a dat aviz negativ proiectului prin care Casa Regala primea Palatul Elisabeta pentru 49 de ani, mai ales dupa ce reprezentantii acesteia au venit cu o solicitare de inchiriere putin ciudata prin care voiau ca un an sa stea gratis in cladire, apoi sa poata lua alta decizie, cum ar fi plecarea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )