Libnet.ro
UNICEF

22:45

Alerta! KATE a fost gasita MOARTA! Detalii de ULTIM MOMENT despre TRAGEDIA SOC a zilei

B1 B1,
Alerta! KATE a fost gasita MOARTA! Detalii de ULTIM MOMENT despre TRAGEDIA SOC a zilei

Tragedie in lumea mondena din Australia!Kate Cook, vedeta care a participat la Australian Idol in 2009, a fost gasitamoarta intr-un loc extrem de ciudat. Ea fusese data disparuta in urma cu ceva. continuă pe B1

TRAGEDIE MONDIALA! KATE a fost gasita MOARTA! (FOTO)

Vedeta de la Australian Idol in 2009, Kate Cook, a fost gasita moarta. Canareata in varsta de 36 de ani a murit in conditii suspecte. Trupul ei neinsufletit a fost gasit marti dimineata langa un.

TRAGEDIA ZILEI in SHOWBIZ! CELEBRA ARTISTA a fost GASITA MOARTA, in apropierea casei sale!

O cantareata in varsta de 36 de ani a fost gasita fara suflare! Este vorba de cantareata de muzica country Kate Cook, care a murit in conditii suspecte. Trupul ei neinsufletit a fost gasit.

DESPARTIRE DUREROASA! Este vorba despre marele actor FLORIN PIERSIC! Anunt de ULTIM MOMENT

Cel mai iubit actor din Romania,Florin Piersic, a fost invitat in emisiunea Neata cu Razvan si Dani, de la Antena 1. Marele actora tinut sa transmita un mesaj emotionant despre toate mamele din.

O femeie si-a gasit omorat fiul pe care nu reusea sa-l contacteze de cateva zile. Alaturi de barbat, a fost descoperita moarta si femeia cu care se mutase recent

Un barbat si o femeie au fost descoperiti morti in dimineata zilei de luni, 4 martie, intr-un apartament situat in cartierul Garii din Baia Mare. Cadavrele prezentau multiple urme de injunghieri. Este al doilea caz inregistrat cu suspiciunea de crima intr-o singura zi in resedinta de judet a Maramuresului.

O femeie si-a gasit omorat fiul pe care nu reusea sa-l contacteze de cateva zile. Alaturi de el a fost descoperita moarta si femeia cu care se mutase recent

Un barbat si o femeie au fost descoperiti morti in dimineata zilei de luni, 4 martie, intr-un apartament situat in cartierul Garii din Baia Mare.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )