Libnet.ro
UNICEF

19:15

ALERTA !!! LOVITURA DEVASTATOARE pentru cei cu TELEFOANE MOBILE! VIRUSUL care face RAVAGII! MARE ATENTIE!

B1 B1,
ALERTA !!! LOVITURA DEVASTATOARE pentru cei cu TELEFOANE MOBILE! VIRUSUL care face RAVAGII! MARE ATENTIE!

Virusul ucigas face ravagii in China! Din cauza virusului, au de suferit si marile companii care se afla acolo, din cauza ca au fost inchise, iar linia de productie pentru acestea au fost oprite,. continuă pe B1

VIDEO Un german a pacalit Google Maps dupa ce a tras un carut cu 99 de telefoane mobile pe strazile Berlinului

Un german a generat un ambuteiaj virtual pe Google Maps dupa ce a tras dupa el un carut cu 99 de telefoane mobile pe strazile din Berlin, scrie Dailymail, preluat de Mediafax. Smartphone-urile din carut, conectate la Google Maps, au pacalit aplicatia sa arate o strada goala ca fiind blocata de trafic.

Lovitura pentru cei doi brutari din Sri Lanka. Ce a decis patronul lor din comuna Ditrau

Rascoala din Ditrau se afla deja de doua zile in atentia publicului. Dupa ce mai multi sateni din comuna Ditrau, judetul Harghita aprotesta cu privire la faptul ca se simt stingheriti de prezenta unor doi angajati din Sri Lanka, adusi sa lucreze la o brutarie din comuna. Ce s-a decis sambata in privinta angajatilor straini? .

ALERTA FINANCIARA: Lovitura de la ANAF pentru cei care cu cont la banca! Legea tocmai a fost publicata

ANAF este nevoit sa creasca gradul de colectare al sumelor de la datornici, astfel ca o modificare recenta a Codului de Procedura Fiscala, realizata prin intermediul unei ordonante guvernamentale, va impune noi.

Candidatul USR Sector 4, Antonio Andrusceac: As vrea sa existe rute ocolitoare pentru cei ce fac transport greu si care folosesc bulevardele largite ca pe niste centuri in interiorul cartierului nostru

Candidatul USR Antonio Andrusceac a prezentat in prima sa conferinta de presa planurile pe care le are pentru Sectorul 4 al Capitalei, dar si proiectele pe care le-a inceput in calitate de consilier local si pe.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )