Libnet.ro
UNICEF

12:30

Alerta meteo ANM. Cum va fi vremea in Romania: temperaturi de groaza in septembrie

Playtech Playtech,
Alerta meteo ANM. Cum va fi vremea in Romania: temperaturi de groaza in septembrie

Meteorologii au realizat prognoza meteo pentru urmatoarea perioada. Iata cum va fi vremea in Romania! Se anunta temperaturi incredibile pentru luna septembrie. Alerta meteo! Cum va fi vremea in Romania Administratia Nationala de Meteorologie a realizat prognoza meteo pentru urmatoarea perioada, iar vremea ne pregateste suprize mari. Dupa o vara cu temperatur ridicate, iata ca . continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM. Schimbare radicala a temperaturilor: se racesc noptile si vin ploile in toata tara!

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie anunta schimbarea radicala a vremii. Potrivit acestora, incepand cu 21 septembrie vremea se raceste, iar ploile vor pune stapanire pe toate regiunile tarii. Astfel, in ultima saptamana din luna septembrie, toamna se instaleaza in tara noastra, iar in regiunile centrale si nordice ale teritoriului, maximele vor fi chiar usor mai .

Meteo ANM: vine toamna! Cat scad temperaturile si unde va fi lapovita

Spre sfarsitul lunii se instaleaza toamna. Vreme in racire anunta meteorologii, iar la altitudini mari se vor semnala lapovita si ninsori. insa deocamdata, vremea ramane buna pentru concedii, atat la mare, cat si la munte, cu temperaturi ridicate. Vine toamna! Cat scad temperaturile in perioada urmatoare Astazi, vremea ramane predominant frumoasa, cu valori termice putin .

Avertizare meteo ANM. Vine canicula in septembrie! Unde va fi vreme fix de plaja, in miez de toamna

Vesti bune vin de la meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie. Vara inca nu se lasa dusa din tara noastra, astfel incat avem in continuare parte de un septembrie calduros. Pe de alta parte, caldura din sepetembrie nu este una de bun augur intrucat ar fi distrus culturile agricole. Chiar daca romanii se bucura inca de .

Prognoza meteo ANM. Schimbari neprevazute! Ce se intampla cu vremea

Vremea va fi frumoasa pana joi, 17 septembrie 2020. De vineri, 18 septembrie 2020, vremea se va raci accentuat, devenind apropiata de normalul perioadei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )