Libnet.ro
UNICEF

23 Mai.

Alerta meteo ANM. Nor de praf saharian in Romania. Cand va ajunge in tara

Playtech Playtech,
Alerta meteo ANM. Nor de praf saharian in Romania. Cand va ajunge in tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis pentru perioada imediat urmatoare a alerta meteo. Este vorba despre un nor de praf saharian care va traversa tara noastra. Ce urmeaza sa se intample si cand sa ne asteptam la acest fenomen meteo? Alerta ANM, praf saharian peste Romania Reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie au transmis ca . continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM. Vine prapadul in Romania, vremea se schimba dramatic

Alerta meteo ANM. Cum va fi vremea in Romania. Specialistii in meteorologie anunta ca in Romania se vor intoarce ninsorile, astfel ca mai multe zone sunt vizate de fenomenele meteo extreme. Alerta meteo ANM Astfel, Elena Mateescu, directorul ANM a vorbit despre aceste fenomene meteo care urmeaza sa se manifeste in tara noastra in perioada .

ALERTA METEO: Mai multe zone din Romania, vizate de avertizari cod portocaliu si galben de intensificari ale vantului

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis avertizari de tip cod portocaliu si cod galben de intensificari ale vantului pentru jumatate de tara. Cod portocaliu si cod galben de vant.

Un val de praf saharian va lovi Romania

Alerta de la Ministerul Mediului. Un val de praf saharian, care a putut fi observat deja in sudul Frantei, va ajunge si in Romania. Depunerile de praf vor putea fi observate in tara noastra din aceasta seara si pana marti dimineata, .

Norul de praf saharian care a colorat cerul in nuante de portocaliu in Europa va ajunge si-n Romania

Ministerul Mediului anunta ca norul de praf saharian ca a colorat cerul din mai multe state europene in nuante de portocaliu va ajunge si deasupra Romaniei.

Transport de praf saharian in zona Romaniei. Precizarile ANM (FOTO)

In perioada 6 - 9 februarie, circulatia aerului, preponderent din sector sudic, favorizeaza avansul dinspre nordul Africii a unei mase de aer incarcate cu particule de praf de origine sahariana, indeosebi catre.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )