Libnet.ro
UNICEF

16:30

Alerta meteo ANM. Vin ploile in jumatate din Romania. Care sunt zonele afectate

Playtech Playtech,
Alerta meteo ANM. Vin ploile in jumatate din Romania. Care sunt zonele afectate

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis trei avertizari cod portocaliu si cod galben de ploi valabile pentru mai multe judete din tara. Sunt anuntate ploi torentiale in jumatate din tara noastra. Care vor fi zonele afectate, vedeti un pic mai jos. Alerte meteo ANM. Ploua in jumatate din Romania. Ce sunt vor fi afectate . continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM pentru duminica: vin ploi torentiale si scad temperaturile! Ce zone sunt vizate

Pentru ziua de duminica, 16 august, ANM a emis doua atentionari meteo de instabilitate atmosferica in aproape tot teritoriul, cu averse de ploaie si temperaturi mai scazute fata de cele normale pentru intervalul in care ne aflam. Ploi torentiale si scad temperaturile Prima avertizare, de Cod Galben, a celor de la ANM, ne anunta ca .

Alerta meteo ANM pentru 30 de zile. Val de aer tropical in Romania: cate grade vor fi

Specialistii ANM au emis o alerta pentru 30 de zile. Care vor fi temperaturile de luna urmatoare? Meteorologii indica un val de aer tropical in Romania. Alerta meteo ANM pentru 30 de zile Un val de aer pune stapanire peste Romania, arata specialistii. Urmatoarele saptamani vor surprinde cu temperaturi peste normaul perioadei, iar in acelasi .

Alerta meteo ANM. Vine urgia in Romania peste cateva ore: ploi torentiale si descarcari electrice!

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis noi atentionari pentru romani. Tara este cuprinsa de ploi torentiale si descarcari electrice. Alerta meteo ANM: ploi torentiale si descarcari electrice Specialistii au emis o atentionare cu cod rosu. Vestul tarii este in special lovit de fenomene meteo extreme. Mai multe localitati din judetul Arad vor .

Alerta meteo ANM. Cum va fi vremea in ultimele saptamani din august: canicula si ploi torentiale

Noi informatii meteorologice. Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Iata cum va fi vremea la final de august! Prognoza meteo pentru ultimele saptamani din august Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo valabila in perioada 17-30 august. Conform acesteia, vremea va trece de la o extrema la alta.

Alerta meteo ANM. Vine urgia in toata tara: ce zone vor fi afectate de vijelii

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua avertizare meteo. Ce zone ale tarii vor fi afectate de fenomene meteo extreme? Anuntul ANM. Avertizare ANM pentru vreme rea Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza, alaturi de alte avertizari de vreme rea. Din pacate, peste trei sferturi .

Avertizare meteo ANM de vreme severa in urmatoarele 24 de ore. Meteorologii anunta ploi torentiale si vijelii

Avertizare meteo ANM de vreme severa in 12 judete. Meteorologii au emis avertizari tip cod portocaliu si cod galben de ploi torentiale si vijelii pentru mare parte din tara, in urmatoarele 24 de ore.

Interlopul iertat de Justitia din Romania. Ce a putut sa faca: de la crima organizata la cea mai blanda condamnare

Nu doar interlopii apeleaza la legea tacerii, o fac acum si politistii in fata acuzatiilor, dar si magistratii de la tribunalul Mehedinti, care au ciuntit o pedeapsa de trei ani reducand-o cu aproximativ 8 luni si jumatate, dupa ce aceasta mai fusese scurtata o data, ca in cazul liderului interlop Constantin Costel Corduneanu. El urmeaza .

Imagini fara precedent de la o maternitate din Romania. Ce mancare primesc mamele

In spatiul public au aparut imagini revoltatoare cu mancarea, pe care pacientele unei maternitati din Romania o primesc zilnic din partea unitatii medicale. Reprezentantii unitatii se apara si spun ca ei nu furnizeaza alimentele respective. Ce mancare primesc pacientele unei maternitati din Romania O mamica internata la Maternitatea din Sibiu a fotografiat meniul oferit de .

Selly a ales la ce facultate din Romania va merge. Este singura acreditata si in SUA

Selly, poreclit regele Youtube-ului romanesc, a facut dezvaluiri cu privire la planurile sale de viitor. Celebrul vlogger a ales o facultate de renume din Capitala, care este acreditata atat in SUA, cat si in Europa. Selly s-a inscris la o facultate privata din Bucuresti Selly, cel mai urmarit vlogger din Romania la momentul actual s-a .

Schimbare majora in piata auto din Romania. Cat de mare este cresterea pentru aceste masini

In plina pandemie de coronvirus, in primele sapte luni ale anului 2020, romanii au achizitionat 3. 772 de autoturisme ecologice, in fapt, o majorare a vanzarilor de 3,57% fata de aceeasi perioada din 2019, atunci cand numarul achizitiilor a fost de 3. 642 de unitati. Schimbare majora in piata auto din Romania La data de 31 iulie .

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2793 seconds )