Libnet.ro
UNICEF

13:00

Alerta meteo ANM. Vremea se schimba drastic incepand de maine: ce temperaturi vom avea

Playtech Playtech,
Alerta meteo ANM. Vremea se schimba drastic incepand de maine: ce temperaturi vom avea

Prognoza meteo joi, 8 octombrie 2020. Vremea urmeaza a fi mohorata in mare parte a tarii. Cu toate acestea, in Capitala, temperaturile vor atinge 19 grade Celsius. ANM Administratia Nationala de Meteorlogie a anuntat ca joi vremea in mai multe judete va fi destul de rece. Prognoza meteo joi, 8 octombrie 2020. Vremea se . continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM. Vine prapadul in Romania: vremea se schimba total

Pana acum, vremea s-a mentinut relativ calda pentru aceasta perioada a anului, dar toamna isi intra abia acum in drepturi si-si arata forta maiestuoasa. Vin precipitatiile, anunt imbucurator pentru fermieri, dand un start bun culturilor din acest sezon. Alerta meteo ANM: vremea se schimba total. Prognoza pentru saptamana 5 11 octombrie 2020 Temperaturile au .

Alerta meteo ANM. Vin furtunile in Romania: ce judete vor fi afectate

Calendaristic suntem in octombrie, dar vremea ne duce cu gandul la zilele de august. Sau ne ducea, caci meteorologii anunta schimbari majore. Dupa temperaturi chiar si de 30 de grade Celsius in weekend, parcuri pline si turisti in drum spre mare, specialistii ANM au emis astazi o atentionare de cod galben de furtuna in 25 .

Alerta meteo ANM. Vin ploile peste Romania! Tara o sa fie inghitita de ape

Pentru ziua de astazi ANM mentine valabile avertizarile de Cod Galben emise ieri, 5 octombrie. Astfel ca si astazi vom avea parte de cantitati importante de precipitatii in anumite zone din tara. Alerta meteo ANM Ieri, 5 octombrie, ANM a emis in alte zone avertizari de God Galben pentru vestul, nord-vestul, sud-estul Romaniei si in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2638 seconds )