Libnet.ro
UNICEF

11:45

Alerta meteo de canicula! Zile de foc incepand de astazi

Antena3 Antena3,
Alerta meteo de canicula! Zile de foc incepand de astazi

Luni, 1iulie, vremea va deveni calduroasa in cea mai mare parte a tarii, local canicularain zonele de campie si de podis, cu disconfort termic accentuat, iar indicele temperatura-umezeala. continuă pe Antena3

Prognoza meteo: Canicula se intoarce. Unde se anuntate temperaturi de foc, in ce regiuni loveste valul de aer fierbinte

Vremea se incalzeste din nou, iar meteorologii avertizeaza ca de la mijlocul saptamanii, un val de aer cald va pune stapinire pe Romania. Nici de furtunile violente nu scapam.

Prognoza meteo pentru weekend. Cum se schimba vremea in intreaga tara

Dupa o perioada de canicula, vremea se schimba radical in weekend. Temperaturile sufera modificari majore, atat in Bucuresti, cat si la mare si la munte. Vremea va fi racoroasa fata de zilele precedente, iar maximele se vor situa intre 25 si 27 de grade Celsius in prima parte a zilei, in timp ce pe parcursul .

Alerta meteo: Ce se intampla cu vremea saptamana aceasta! Vezi judetele vizate!

Vremea va deveni calduroasa luni, 1 iulie, ba chiar local caniculara dupa-amiaza in zonele de campie si podis, unde si disconfortul termic va fi accentuat, potrivit fanatik. ro.

Canicula a pus stapanire, iar vremea face ravagii in Europa. Ce temperaturi anunta meteorologii

Canicula a pus stapanire pe cea mai mare parte a Europei, mai ales in vest, unde Franta se confrunta cu cele mai ridicate temperaturi din istoria sa recenta. ingrijorarea este cu atat mai mare cu cat nici nu am intrat in luna iulie, considerata ca fiind cea mai calduroasa luna din an. Europa, lovita de .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2676 seconds )