Libnet.ro
UNICEF

01:05

ALERTA METEO! E cod galben de ceata si burnita in aproape toata tara

Antena3 Antena3,
ALERTA METEO! E cod galben de ceata si burnita in aproape toata tara

Meteorologii au emis, vineri, o noua avertizare nowcasting Cod galben de ceata si burnita, valabila in urmatoarele ore pe raza mai multor localitati din Muntenia, Oltenia, Moldova si Transilvania. Conform. continuă pe Antena3

Avertizare ANM: Cod galben de ceata si burnita in Baragan pana la ora 11.00

Meteorologii au emis, vineri, o noua avertizare nowcasting Cod galben de ceata si burnita, valabila in urmatoarele ore pe raza mai multor judete, printre care si Ialomita.

Avertizare meteo! Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, joi seara, mai multe avertizari Cod galben de ceata valabile pana la ora 24. 00 in judetele Prahova si Buzau si pana la ora 3. 00 in judetele Bacau, Botosani, Suceava, Neamt si.

ANM, avertizare meteo! Cod galben de ceata in 11 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri seara, doua atentionari nowcasting Cod galben de ceata pentru 11 judete din Muntenia si Moldova, valabile in urmatoarele ore. Potrivit ANM,.

Cod galben de ceata in Bucuresti si in 24 de judete din tara

Cod galben de ceata in Bucuresti si in 24 de judete din tara. Meteorologii au emis, vineri dimineata, mai multe avertizari Cod galben de ceata, valabile in Bucuresti si in 24 de judete din tara, scrie Mediafax.

Cod galben de ceata in 26 de judete, printre care si Dambovita

Meteorologii anunta ca 26 de judete se afla joi sub cod galben de ceata, vizibilitatea fiind scazuta izolat si sub 50 de metri.

Cod galben de ceata si burnita in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, marti, o noua avertizare nowcasting Cod galben de ceata si burnita, valabila in urmatoarele ore pe raza mai multor localitati din Moldova, Transilvania si Muntenia. Conform.

Cod galben de ceata pentru mai multe judete in orele urmatoare

Meteorologii au emis, joi, o noua avertizare nowcasting Cod galben de ceata, valabila in urmatoarele ore pe raza mai multor localitati din Muntenia, Dobrogea, Moldova si Transilvania. Conform Administratiei.

Cod galben de ceata in urmatoarele ore in 23 de judete

Meteorologii au emis, miercuri, o noua avertizare nowcasting Cod galben de ceata, valabila in urmatoarele ore pe raza mai multor localitati din Muntenia, Dobrogea, Moldova si Transilvania. Conform.

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 25 octombrie: cod galben de vreme severa

Specialistii de la ANM au emis prognoza pentru ziua de vineri, 25 octombrie. Meteorologii au anuntat cod galben de vreme severa. Cu pasi marunti, vine iarna. Prognoza meteo ANM, vineri, 25 octombrie Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie ANM) au anuntat cod galben de vreme severa, valabil de la 08:00 pana la 10:00. Se .

Se strica vremea in aproape toata tara! Prognoza meteo pana sambata

Prognoza meteo pentru joi, 24 octombrie 2019. in estul Munteniei, Dobrogea si in zonele joase din Moldova, in cea mai mare parte a intervalului va fi ceata sau nebulozitate stratiforma si izolat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )