Libnet.ro
UNICEF

11:15

Alerta meteo! Cod galben de fenomene periculoase in mai multe judete din tara

Antena3 Antena3,
Alerta meteo! Cod galben de fenomene periculoase in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi dimineata, o serie de avertizari nowcasting Cod galben de ceata si polei, valabile in mai multe judete din tara. Astfel, pana la ora 11:00, in. continuă pe Antena3

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari Cod galben de ceata pentru sase judete din sudul si sud vestul tarii.

Noi avertizari de cod galben de polei si ceata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri dimineata, o serie de avertizari nowcasting Cod galben de ceata si polei, valabile in zone din Transilvania, Moldova si.

Cod galben de polei si ceata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri dimineata, o serie de avertizari nowcasting Cod galben de ceata si polei, valabile in zone din Transilvania, Moldova si.

S-a dus cu familia in Pestera Polovragi, unde a facut mai multe poze. Cand a ajuns acasa si s-a uitat la ele, barbatului din Piatra Neamt nu i-a venit sa creada ce vede. Este de-a dreptul bizar! Cred ca traiesc un cosmar!

Un barbat din Piatra Neamt s-a dus cu familia in Pestera Polovragi din Muntii Capatana, unde a facut mai multe poze cu telefonul mobil. Cand a ajuns acasa sa descarce fotografiile pe calculator, barbatul.

Mai multe state UE cer producatorilor auto sa recheme vehicule diesel din cauza manipularii testelor de poluare

Mai multe state europene au cerut sau intentioneaza sa ceara unor producatori auto sa recheme de pe piata vehicule diesel, din cauza manipularii testelor de poluare ale acestora, potrivit publicatiei germane Bild am Sonntag.

Globurile de Aur: Filmul Vice, despre viata lui Dick Chaney, are cele mai multe nominalizari

Vice, film biografic consacrat fostului vicepresedinte american Dick Cheney, are cel mai mare numar de nominalizari la Globurile de Aur, care deschid sezonul premiilor lumii cinematografice la Hollywood, scrie AFP.

VIDEO Imagini virale cu un sofer sechestrat de trecatori dupa ce a incercat sa fuga de la locul in care a distrus mai multe masini

Evenimentul rutier s-a petrecut pe un bulevard din Ramnicu Valcea marti seara. O masina, al carei sofer a pierdut controlul, a lovit alte autoturisme, parcate sau in mers. Dupa incident, conducatorul auto care se facea vinovat de pagubele create a vrut sa fuga de la locul faptei. Mai multi trecatori au fost nevoiti sa-l retina cu forta pana la venirea politiei. Imagini de la locul faptei au devenit virale.

Sefii serviciilor secrete aliate au decis infiintarea Academiei de Informatii NATO. Ne confruntam cu tot mai multe provocari din partea Rusiei

Oficialii serviciilor de informatii aliate au aprobat cadrul pentru infiintarea unei Academii de Informatii NATO. La discutiile. care au avut loc la Bruxelles, adjunctul secretarului general NATO a atras atentia asupra provocarilor din partea Rusiei, precizand ca rolul comunitatii de intelligence este de a oferi cele mai bune informatii cu privire la pericolele cu care se confrunta alianta.

Sefii serviciilor secrete aliate au decis nfiintarea Academiei de Informatii NATO / Ne confruntam cu tot mai multe provocari din partea Rusiei

Oficialii serviciilor de informatii aliate au aprobat cadrul pentru infiintarea unei Academii de Informatii NATO. La discutii, adjunctul secretarului general NATO a atras atentia asupra provocarilor din partea Rusiei, precizand ca rolul comunitatii de intelligence este de a oferi cele mai bune informatii cu privire la pericolele cu care se confrunta alianta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )