Libnet.ro
UNICEF

05:15

Alerta meteo. Cod galben de fenomene periculoase in mai multe zone din tara

Antena3 Antena3,
Alerta meteo. Cod galben de fenomene periculoase in mai multe zone din tara

Alerta meteo. Meteorologii au emis o noua avertizare meteorologica, vineri dimineata. Judetele Arad, Hunedoara si Sibiu se afla sub Cod galben de polei si intensificari ale vantului, vineri dimineata, potrivit atentionarilor nowcasting emise de Administratia Nationala de Meteorologie. continuă pe Antena3

Informatii ANM. Prognoza meteo pentru miercuri, 12 februarie: cod galben de ploi si ninsori

Specialistii de la ANM au emis prognoza pentru ziua de joi, 12 februarie. Vremea se raceste, iar ploile si ninsorile se intorc. Cod galben de precipitatii in mai multe zone ale tarii. Informatii ANM. Prognoza meteo pentru miercuri, 12 februarie Specialistii de la Administratia Nationala de MeteorologieANM) au emis prognoza pentru joi, 12 februarie. Vremea .

ALERTA METEO. 17 judete vizate de VREMEA REA

Meteorologii au emis cod galben de vant puternic in 17 judete.

Alerta meteo. Romania, lovita de ciclonul care a devastat Europa. Ce se intampla cu vremea

Ieri va anuntam ca in Europa se intampla un fenomen climatic deosebit. Este vorba de furtuna Sabina care, deja, a lovit mai multe state europene, printre care Germania, Norvegia si Olanda, si se pare ca efectele acesteia incep sa se resimta si pe teritoriul Romaniei. Alerta meteo. Romania, lovita de ciclonul care a devastat Europa .

ANM avertizeaza. Cod galben de vant puternic in sapte judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti seara, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de vant puternic pentru sapte judete din sudul, centrul si sud-estul tarii, valabile in orele urmatoare.

Cod galben de vreme rea. Ce zona din Romania va fi afectata si cat tine urgia

Traversam acum o perioada in care vremea isi schimba radical aspectul o data la doua-trei zile, dar daca ne uitam putin in urma am avut o foarte lunga perioada in care, cel putin din punct de vedere al precipitatiilor, nu s-a intamplat mai nimic. Cod galben de vreme rea Aceste variatii se datoreaza unor factori .

VREMEA 12 februarie. Cod galben de vant si ninsori in zona montana. in sudul tarii temperaturile incep sa creasca

Cod galben de vant si ninsoare valabil pentru zona montana. Meteorologii il vor mentine pana in aceasta seara, la ora 20. Vorbim de zona montana a mai multor judete din Transilvania, din nordul Moldovei.

Alerta totala! Cod rosu pentru o tara europeana. Toate drumurile vor fi inchise

Din cauza codului rosu, Ministerul Afacerilor de Externe face un avertisment in legatura cu calatoriile dintr-o tara europeana! Toate drumurile vor fi inchise, fiind o alerta totala. Ce trebuie sa aiba in privire cetatenii romani? Alerta totala! Cod rosu pentru o tara europeana Agentia locala pentru mediu emite un cod rosu pentru teritoriul Croatiei. Se .

Cod galben de zapada, vant puternic si polei, in trei judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi dimineata, atentionari de Cod galben de vant puternic valabile pentru trei judete, pana la ora 11.

Cod galben de vant in 17 judete. Unde loveste vijelia

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, noi avertizari nowcasting Cod galben de intensificari ale vantului, valabile in orele urmatoare in 17 judete.

Peste 600 locuri de munca, vacante in reteaua EURES. Cine ofera cele mai multe slujbe

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 619 locuri de munca vacante, cele mai multe fiind disponibile in Spania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )