Libnet.ro
UNICEF

00:07

ALERTA METEO Cod galben de furtuna pentru cea mai mare parte a tarii. Zonele afectate si perioada

Adevărul Adevărul,
ALERTA METEO Cod galben de furtuna pentru cea mai mare parte a tarii. Zonele afectate si perioada

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, doua avertizari cod galben de vreme instabila pentru cea mai mare parte a tarii. continuă pe Adevărul

Alerta meteo: Cod galben de furtuna in 9 judete pana la ora 17:30

Meteorologii au emis o avertizare meteo cod galben de vreme severa imediata pentru noua judete. Codul galben este valabil pana la ora 17:30.

NUNTA anului in MUZICA POPULARA! Se striga darul pentru cea mai cunoscuta CANTAREATA! Se marita la 62 de ani...

Cunoscuta cantareata de muzica populara Nicoleta Voica 62 ani) a declarat recent intr-o emisiune tv ca se pregateste de cununia religioasa, in ciuda scandalurilor legate de viitorul sot, Alin.

UPDATE Cod galben de furtuna in Bucuresti. Ploi si vijelii in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod galben de ploi si vijelii, valabile pentru mai multe judete din tara. Un Cod galben de furtuni este valabil pentru Bucuresti, intre orele 17.

Cod galben de averse si descarcari electrice pentru Capitala, pana la 18:30

Administratia Nationala de Meteorologie a emis joi o atentionare meteo Cod galben de averse si descarcari electrice pentru municipiul Bucuresti, valabila pana la ora 18:30. Potrivit meteorologilor, in.

Cod galben de inundatii pentru rauri din cinci judete

Hidrologii au emis sambata o avertizare cod galben de inundatii valabila pana la ora 21. 00, pentru rauri din judetele Prahova, Dambovita, Ialomita, Buzau si Braila. De asemenea, mai multe judete se afla sambata dupa-amiaza sub atentionare cod galben de ploi si descarcari electrice emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie.

Cod galben de inundatii pentru rauri din 8 judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis joi mai multe atentionari Cod galben de inundatii pentru rauri din opt judete. Potrivit hidrologilor, pana la ora 23:00, ca urmare a.

Avertizare cod galben de furtuni pentru cinci judete

Cinci judete se afla, duminica dimineata, sub avertizare cod galben de averse si descarcari electrice, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie. incepand cu ora 9. 00, sunt sub avertizare cod.

Alerta METEO de fenomene periculoase: Cod GALBEN de furtuni si grindina

O avertizare de cod galben de inundatii valabila pana la ora 21. 00, pentru rauri din judetele Prahova, Dambovita, Ialomita, Buzau si Braila a fost emisa sambata de hidrologi. Totodata, mai multe.

Cod galben de ploi si vijelii in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod galben de ploi si vijelii, valabile pentru mai multe judete din tara.

Avertizari cod galben de inundatii pana miercuri, pentru rauri din majoritatea judetelor tarii

Hidrologii au emis duminica avertizari cod galben de inundatii care vor fi in vigoare pana miercuri si vizeaza rauri din majoritatea judetelor tarii, cu probabilitate si intensitate mai mare pe rauri mici din judetele Alba, Hunedoara, Caras-Severin, Gorj, Sibiu, Valcea si Arges.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )