Libnet.ro
UNICEF

18:15

ALERTA METEO Cod galben de ploi pana duminica-noapte. Care sunt zonele afectate

Adevărul Adevărul,
ALERTA METEO Cod galben de ploi pana duminica-noapte. Care sunt zonele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis vineri, 24 iulie, doua avertizari cod galben de ploi si instabilitate atmosferica, potrivit carora, in weekend, aproape trei sferturi din tara va fi afectata de ploi si furtuni. continuă pe Adevărul

Cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice, vijelii si grindina pentru mare parte din tara

Meteorologii au emis un Cod Galben de vreme rea pentru mare parte din tara. Se vor inregistra ploi, descarcari electrice, vijelii si grindina.

Cod galben de ploi, vijelii si grindina! De cand ne vom afla sub influenta unei mase de aer tropical

Un nou cod galben de ploi, vijelii si grindina a intrat in vigoare la ora 12. De maine insa revine caldura iar pe alocuri, temperaturile se vor apropia in weekend de pragul de canicula. Meterologul Alina Serban a vorbit in exclusivitate la Antena 3 despre vremea instabila care predomina in majoritatea zonelor, dar si despre temperaturile ridicate care se vor inregistra .

ANM: Cod galben de instabilitate atmosferica in 19 judete, pana miercuri. Afla zonele afectate

Meteorologii ANM au emis o avertizare cod galben de instabilitate atmosferica, pentru 19 judete din tara. Avertizarea intra in vigoare marti, la ora 12. 00, si este valabila pana miercuri, la ora.

Alerta meteo in Romania. De cand scad temperaturile

Anunt important de la ANM. Vremea se va schimba in toata tara. Vremea se anunta a fi schimbatoare . De cand incep sa scada temperaturile in tara noastra. Alerta meteo in Romania. De cand scad temperaturile Pe cand toata lumea se astepta ca temperaturile sa creasca si cerul sa fie senin, specialistii ANM vin cu .

Avertizare meteo generala, pentru perioada 23 - 25 iulie. Cod galben de instabilitate atmosferica accentuata

Meteorologii au emis o noua avertizare de vreme severa, valabila in perioada 23 25 iulie. Potrivit acestora, pana sambata, ora 10. 00, vor fi ploi cu caracter de averse in toata.

Cod Rutier. Greseala grava pe care o fac multi soferi. Te poate lasa fara permis, dar poate fi si fatala

Foarte multi soferi incalca legea atunci cand traverseaza o cale ferata. Din aceasta cauza multi dintre ei ramana fara permise de circulatie, iar multi isi pierd viata pentru ca nu respeca banalele reguli de circulatie. De asemenea, amenda pentru nerespectarea semnificatiei indicatoarelor de la trecerea unei linii ferate este una substantiala. Cod Rutier. Greseala pe .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )