Libnet.ro
UNICEF

08:15

Alerta meteo. Cod galben de vant puternic in mai multe judete din tara

Antena3 Antena3,
Alerta meteo. Cod galben de vant puternic in mai multe judete din tara

Doua avertizari cod galben de vant puternic, cu viteze de peste 45 de kilometri la ora, sunt in vigoare, luni, pana la ora 21. 00, fiind afectate cea mai mare parte a Munteniei si Dobrogei, precum si. continuă pe Antena3

Cod galben de vant puternic in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis un Cod galben de vant puternic valabil in perioada 1 aprilie, ora 15. 00 - 2 aprilie, ora 21.

Cod galben de vant puternic in Baragan luni, pana la ora 17.00

De marti vremea se incalzeste, iar de Paste, temperaturile vor ajunge pana la 22 de grade. Astazi insa, Baraganul se afla sub avertizare de cod galben de vant puternic.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vant puternic in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica dimineata o atentionare nowcasting Cod galben de vant puternic pentru judetele Constanta si Tulcea, valabila in urmatoarele.

METEO. Cod galben de ploi si vant in acest weekend. Care sunt zonele afectate

ANM a emis un cod galben de ploi si vant in acest weekend, cu fenomene meteorologice care vor traversa toata tara de la vest la est, scrie Digi24 .

Se strica vremea in weekend. Cod galben de ploi si vant puternic. in Carpatii Orientali va ninge

Mai bine de jumatate din tara se va afla sub Cod galben de intensificari ale vantului si ploi insemnate cantitativ incepand de maine dimineata.

Cod galben de ploi si vant puternic valabil pentru acest weekend. in Carpatii Orientali va ninge

Mai bine de jumatate din tara se va afla sub Cod galben de intensificari ale vantului si ploi insemnate cantitativ incepand de maine dimineata.

Alerta de vremea rea in Baragan: vant puternic si ploi torentiale

Vreme rea in urmatoarele ore in sudul tarii. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica o atentionare nowcasting cod galben de rafale si averse pentru judetele Ialomita, Braila, Buzau si Calarasi.

Cod galben de vant si ploi abundente in 29 de judete, de astazi pana duminica noapte; vantul va sufla chiar si cu 75 de kilometri pe ora, iar precipitatiile vor depasi 30 de litri pe metru patrat

Meteorologii anunta ca 29 de judete intra, sambata, la ora 9. 00, sub cod galben de vant puternic si ploi abundente. Vantul va avea intensificari de pana la 75 de kilometri pe ora, mai puternic la munte, si vor fi averse insotite de descarcari electrice. Se vor inregistra cantitati de apa de 30-40 de litri/mp, in timp ce duminica, la munte, ploile se vor transforma in lapovita si ninsoare, iar spre seara se va depune un strat nou de zapada.

Cod portocaliu de inundatii in sapte judete, duminica, de la ora 16.00. Pana la ora 23.00, 29 de judete sunt sub cod galben de vant si ploi

Hidrologii anunta cod portocaliu de inundatii, de duminica de la ora 16. 00, pana luni la aceeasi ora, pe raurile Viseu, Iza, Tur, Lapus, Crisul Repede, Crisul Negru, Crisul Alb si Somes, care traverseaza sapte judete. Pe alte zeci de rauri este cod galben, pana luni la ora 24. Totodata, 29 de judete sunt in continuare sub cod galben de vant puternic si ploi, pana la ora 23.

Cod galben de vant si ploi abundente in 29 de judete, pana duminica noapte; vantul va sufla chiar si cu 75 de kilometri pe ora

Meteorologii anunta ca 29 de judete intra, sambata, la ora 9. 00, sub cod galben de vant puternic si ploi abundente.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )