Libnet.ro
UNICEF

14:15

Alerta meteo! Cod galben de vijelii si grindina. Care sunt zonele vizate

Antena3 Antena3,
Alerta meteo! Cod galben de vijelii si grindina. Care sunt zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, o atentionare nowcasting cod galben de vreme rea, valabila pentru mai multe judete din tara. Atentionarea este valabila pana la ora 10:30. Va fi. continuă pe Antena3

Alerta meteo! Cod portocaliu de inundatii pe Dunare pana in 20 aprilie

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis o avertizare Cod portocaliu de inundatii pe Dunare - sector aval de Sistemul Hidroenergetic si de Navigatie SHEN) Portile de Fier,.

Hidrologii au actualizat avertizarile de cod galben si portocaliu de inundatii vizand sectorul romanesc al Dunarii

Hidrologii au actualizat vineri avertizarile de cod galben si portocaliu de inudatii vizand sectorul romanesc al Dunarii si au ridicat avertizarea hidrologica pe partea in aval de Sucursala Hidrocentrale Portile de Fier Calafat. Va fi, insa, cod galben de inundatii pana la sfarsitul lunii in zece judete, iar in cinci judete va fi cod portocaliu.

Cod galben de ceata in mai multe judete

Agentia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari Cod galben de ceata, valabile pentru judetele Ialomita, Calarasi, Constanta si Tulcea pana la ora 09.

Cod galben de ceata. Vizibilitate redusa in Baragan

Meteorologii au emis, joi dimineata, atentionari nowcasting Cod galben de ceata, valabile pe durata urmatoarelor doua ore, in judetele Constanta, Tulcea, Ialomita si Calarasi.

Care sunt cele mai murdare locuri din casa

Microbii care se gasesc in locuinte te pot imbolnavi, de aceea este bine sa stii care sunt partile din casa care au nevoie de mai multa atentie cand faci curatenie. Covoarele pot fi de 4. 000 de ori mai.

Surse: PSD schimba iar ministrii... Care sunt membrii Guvernului aflati pe lista neagra

Guvernul Dancila ar putea fi remaniat. Trei ministri vor ramane fara functii inainte de vacanta de vara, informeaza Adevarul, care citeaza surse politice. Dancila si Dragnea ar fi discutat deja despre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )