Libnet.ro
UNICEF

11:45

ALERTA METEO: Furtunile vor matura jumatate de tara. A fost emis cod PORTOCALIU de inundatii in 27 de judete

Antena3 Antena3,
ALERTA METEO: Furtunile vor matura jumatate de tara. A fost emis cod PORTOCALIU de inundatii in 27 de judete

ANM a transmis, sambata, mai multe avertizari de vreme severa. Meteorogogii au emis un Cod portocaliu de ploi si vijelii pentru 23 de judete, valabil pana duminica la ora 4. De duminica pana marti, se anunta atat ploi torentiale, vijelii si grindina, dar si canicula in sud-estul tarii. De asemenea, Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, sambata, doua avertizari Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din 27 de judete. continuă pe Antena3

Alerta METEO: Temperaturi de foc in toata tara! Cod galben de canicula si disconfort termic - Se resimt 45 grade

Administratia Nationala de Meteorologie anunta zile de foc atat in tara, cat si in Capitala. Meteorologii au emis un atentionare cod galben de canicula si disconfort termic, valabil de joi, 2 iulie, pana vineri, 3 iulie.

Alerta meteo: Cod galben de canicula, ce temperaturi vom suporta in sudul tarii

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de canicula, valabila joi si vineri, in in Oltenia, Muntenia, vestul Dobrogei si in parte a Moldovei. Temperaturile vor ajunge si la 37 de grade Celsius. Pentru restul tarii, a fost emis cod galben sau cod portocaliu de instabilitate atmosferica, pana sambata dimineata.

Alerta METEO. Fenomene extreme in Romania. Ce se intampla saptamana viitoare

In weekend, in regiunile sud-estice, vremea va fi caniculara, disconfortul termic accentuat, indicele temperatura-umezeala ITU) va atinge si depasi pragul critic de 80 de unitati, iar temperaturile maxime se vor situa frecvent intre 35 si 37 de grade.

Alerta METEO: Canicula, ploi si vijelii in orele urmatoare. Cum va fi vremea la munte si la mare

Vremea va fi schimbatoare astazi si von trece de la temperaturi caniculare la ploi si vijelii, in orele urmatoare. La munte, desi dimineata vremea a fost frumoasa, spre dupa-amiaza o sa ploua. in schimb, la mare, vremea va fi perfecta pentru plaja, cu temperaturi in jurul valorii de 30 de grade, mai cald decat ieri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2013 seconds )