Libnet.ro
UNICEF

10:30

ALERTA METEO: Incredibil! Ce se intampla cu vremea in Romania: Vezi care sunt judetele vizate

B1 B1,
ALERTA METEO: Incredibil! Ce se intampla cu vremea in Romania: Vezi care sunt judetele vizate

Miercuri, vremea se mentine in continuare mai calda decat normalul perioadei si vom avea temperaturi cuprinse intre 20 si 32 de grade. continuă pe B1

Alerta meteo. ANM anunta trei zile de ploi, vant si frig in toata tara

Ploile vor cuprinde toata tara. in intervalul 3 octombrie2019, ora 04:00 - 5 octombrie2019, ora 09:00, aria ploilor va fi in extindere dinspre vest si va cuprinde treptat.

Alerta la nivel mondial. Un medicament despre care se crede ca produce cancer a fost retras de pe piata

Alerta la nivel mondial. Un medicament ce contine ranitidina, despre care se crede ca produce cancer, a fost retras de pe piata. Alerta la nivel mondial. Un medicament despre care se crede ca produce cancer, retras de pe piata Un medicament care contine ranitidina este suspectat ca ar putea produce cancer, asa ca a fost .

Somajul in randul tinerilor de sub 24 de ani depaseste 16%, adica de cinci ori mai mare decat rata somajului. Vezi care ar putea fi o parte din motive

In luna august 2019, rata somajului a coborat la 3,8% in august, nivel la care fusese si in urma cu doua luni, potrivit datelor transmise luni de Statistica. Potrivit INS, numarul somerilor in varsta de 15-74 ani) din luna august a anului 2019 a fost de 343. 000 persoane, cei mai multi fiind barbati. Din pacate, rata somajului in randul tinerilor 15-24 ani) ramane la peste 16%, dupa ce din septembrie 2018 coborase sub acest prag.

Care este orasul din Romania in care e imposibil sa gasesti un loc de parcare?

Sunt orase in Romania in care este practic imposibil sa gasesti un loc de parcare. Surprinzator, nu Bucurestiul este cel in care se parcheaza cel mai greu.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )