Libnet.ro
UNICEF

16:00

ALERTA METEO: Ce se va intampla cu vremea in aceasta saptamana... Rasturnare de situatie: Care sunt cele mai afectate judete!

B1 B1,
ALERTA METEO: Ce se va intampla cu vremea in aceasta saptamana... Rasturnare de situatie: Care sunt cele mai afectate judete!

Meteorologii au anuntat, pentru saptamana 19-25 noiembrie, recorduri de ninsori in luna noiembrie si ger extrem. Sunt prognozate zapezi insemnate cantitativ, fiind cele mai mari ninsori din sudul tarii, in. continuă pe B1

ALERTA METEO: Ce se intampla cu valul de frig care a paralizat Romania! Care sunt zonele vizate...

Meteorologii au emis prognoza meteo si au anuntat ca vremea va incepe sa se raceasca in perioada 12-26 noiembrie. De asemenea, in intervalul 18-21 noiembrie, nivelul precipitatiilor va creste, iar ulterior,.

ALERTA METEO: Cum va fi vremea in perioada urmatoare. Iarna isi intra in drepturi

Meteorogii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) avertizeaza ca iarna isi intra in drepturi, iar frigul patrunzator ne va da batai de cap. Sambata, vremea va fi mai rece decat normalul.

Alerta meteo: Schimbare radicala a vremii in weekend! Ninge in Bucuresti, dar si in alte zone din tara!

Vremea se schimba radical. in urmatoarele zile, meteorologii avertizeaza ca vor fi ninsori si temperaturi extrem de scazute in cea mai mare parte a tarii. Deja a nins in Capitala si in mai multe zone ale.

ALERTA METEO: Schimbare FARA PRECEDENT a vremii in Romania! Care sunt zonele vizate in urmatoarea perioada!

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru zilele urmatoare, pana pe 26 noiembrie, iar vestile sunt teribile. Temperaturile vor scadea simtitor si vor cobori sub pragul de.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )