Libnet.ro
UNICEF

08:45

ALERTA METEO: Ce se va intampla in weekend in Romania e fara precedent! Zonele vizate

B1 B1,
ALERTA METEO: Ce se va intampla in weekend in Romania e fara precedent! Zonele vizate

Prima parte a lunii noiembrie aduce o vreme deosebit de calda, cu temperaturi mai mari decat cele obisnuite pentru aceasta perioada, insa de la sfarsitul saptamanii, vremea se raceste si apar ploile,. continuă pe B1

Protest fara precedent la sediile gigantului Google din toata lumea. Motivul pentru care mii de angajati au iesit in strada

Protest fara precedent la sediile gigantului Google din toata lumea. Mii de angajati au incetat lucrul si au iesit in strada pentru a denunta atitudinea companiei fata de acuzatiile de hartuire.

Decizie fara precedent in lumea islamica! Femeie ACHITATA pentru blasfemie! Protestatarii cer sa fie spanzurata in public

Decizie fara precedent in Pakistan. O femeie crestina acuzata de blasfemie a fost achitata pentru condamnare la moarte de catre Curtea Suprema si urmeaza sa paraseasca tara in curand. Bibi se afla.

ALERTA METEO: Schimbare radicala a vremii! Care vor fi zonele cele mai afectate!

Saptamana viitoare vremea deosebit de calda din aceasta perioada se va incheia, meteorologii anuntand ca frigul va pune stapanire pe toata tara, iar precipitatiile isi vor face si ele aparitia in cea.

ALERTA METEO: Vesti teribile pentru romani in noiembrie... Care sunt cele mai afectate regiuni...

Potrivit prognozei meteo, vineri se anunta temperaturi mari! Va fi cald in toata Romania, cerul va fi mai mult noros in partea de sud a tarii si variabil in rest. in prima parte a zilei s-au semnalat.

Vremea se va incalzi in aproape toata tara. Prognoza meteo pentru weekend

Meteorologii au anuntat ca vremea din weekend-ul 3 4 noiembrie va fi calda, cu temperaturi mai ridicate fata de normalul acestei perioade, dar izolat iti va face aparitia si ceata. in Maramures,.

Ce s-a intamplat la Exatlon Romania e fara precedent: A fost pusa moarta, agatata de usa... Scandalul e urias...

Incident neplacut la Exatlon. Faimosii au avut parte de o surprinza lasata de Razboinici, in momentul in care s-au intors la baraca. Acestia din urma le-au agatat de usa o broasca moarta, insotita de.

Prognoza meteo: Frigul loveste Romania, cat de rau se anunta in noiembrie. Unde cade burnita si cand incep ploile puternice

Meteorologii au publicat prognoza meteo valabila pana pe 11 noiembrie 2018. Conform Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), prima parte a lunii noiembrie aduce o vreme deosebit de calda, cu temperaturi mai mari decat cele obisnuite pentru aceasta perioada. De la sfarsitul saptamanii, vremea se raceste si apar ploile.

Prognoza meteo: Frigul loveste Romania, cat de rau se anunta in noiembrie. Unde cade burnita si cand incep ploi puternice

Meteorologii au publicat prognoza meteo valabila pana pe 11 noiembrie 2018. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), prima parte a lunii noiembrie aduce o vreme deosebit de calda, cu temperaturi mai mari decat cele obisnuite pentru aceasta perioada. De la sfarsitul saptamanii, vremea se raceste si apar ploile.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )