Libnet.ro
UNICEF

08:30

ALERTA METEO! Se intoarce URGIA. Un val de AER POLAR loveste Romania. Cod galben de ninsori, frig si vant in aproape toata tara (VIDEO)

B1 B1,
ALERTA METEO! Se intoarce URGIA. Un val de AER POLAR loveste Romania. Cod galben de ninsori, frig si vant in aproape toata tara (VIDEO)

Un val de aer polar din Rusia va alunga primavara din tara noastra. Racirea vremii se va resimti inca din aceasta seara cand temperaturile vor scadea considerabil. Adunity_84489 Temperaturile maxime. continuă pe B1

Prognoza meteo: Un val de aer polar ingheata Romania. Cat de frig va fi, unde lovesc ninsorile si cand vine primavara

Un val de aer polar aduce temperaturi de iarna, aproapiate de pragul de inghet, ploi si ninsori in Romania. Vremea se schimba radical in urmatoarele zile. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), pana pe 3 maetie vom avea partea de o vreme capricioasa.

Un val de aer polar se indreapta spre Romania. Dupa cateva zile de primavara, iarna va lovi in forta

Un val de aer polar se indreapta spre Romania. Dupa cateva zile de primavara, iarna va lovi in forta. De joi, se intorc ninsorile si, in toata tara, vremea se va raci.

Alerta meteo: Un val de AER POLAR se indreapta spre Romania! Ce judete iNCREMENESC la -20 grade

E alerta generala dupa ce vremea s-a sucit din nou! Meteorologii anunta ca vom trece de la temperaturi de 20 de grade la valori cu minus. Vom avea parte de temperaturil care vor cobori dramatic incepand de.

ALERTA METEO: Se intorc NINSORILE si GERUL POLAR! Temperaturile vor scadea chiar si pana la -20 grade! Regiunile unde va lovi URGIA

Meteorologii vin cu vesti teribile. Sfarsitul de saptamana se anunta unul crunt din punct de vedere meteorologic: un val de aer polar venit dinspre Rusia va pune stapanire pe Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )