Libnet.ro
UNICEF

06:15

Alerta meteo: Se intorc ploile in toata tara. Ce temperaturi se anunta

Adevărul Adevărul,
Alerta meteo: Se intorc ploile in toata tara. Ce temperaturi se anunta

Vremea se schimba de maine in toata tara. Desi temperaturile continua sa ramana ridicate pentru data din calendar, de miercuri dimineata, 13 noiembrie, si pana joi, 14 noiembrie, ora 18. 00, va fi in vigoare o avertizare meteo de ploi. continuă pe Adevărul

Anunt de ultima ora despre pensii! Ce s-a aflat, dupa ce au fost verifcate dosare in toata tara: Sistemul a nenorocit multa lume

Violeta Alexandru, Ministrul Muncii face ultimele declaratii dupa verificarea sistemelor de pensii realizate in urma unui control neasteptat la Casa de Pensii din sectorul 6 al Capitalei. Ce a constatat ministrul la fata locului? in urma unei vizite neasteptate la Casa de Pensii a sectorului 6 din Bucuresti, Violeta Alexandru, Ministrul Muncii s-a declarat frapata .

Prognoza meteo, sambata, 9 noiembrie. Ce temperaturi se vor inregistra in tara. Cand se va incheia vremea frumoasa

In continuare este toamna in calendar! Sfarsitul de saptamana vine cu vesti bune din partea specialistilor de la Agentia Natioanala de Meteorologie. Cum arata prognoza pentru sambata 9 noiembrie 2019? Spcialistii ANM vine cu vesti mai mult decat bune pentru romani. Vremea se va mentine frumoasa si deosebit de calda pentru aceasta perioada a anului.

VREMEA se raceste brusc. Temperaturile vor fi in scadere in toata tara

Prognoza meteo pentru miercuri, 13 noiembrie 2019. Regimul termic va fi in continuare caracterizat de valori mult mai ridicate decat cele climatologic specifice datei. Cerul va avea innorari in cea mai mare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )