Libnet.ro
UNICEF

15:15

ALERTA METEO de la meteorologi. Vremea se schimba radical in Romania

Antena3 Antena3,
ALERTA METEO de la meteorologi. Vremea se schimba radical in Romania

Meteorologii au emis, sambata dimineata, o alerta Cod galben de instabilitate atmosferica pentru vestul, sud-vestul si centrul tarii, precum si in zona de munte. in acelasi timp, ANM a emis si un Cod portocaliu care anunta cantitati insemnate de apa. Acesta este valabil pentru Oltenia, unele zone din Transilvania, Maramures si munte. continuă pe Antena3

Prognoza meteo: Vremea se schimba radical. Unde fac furtunile prapad

In Romania, vremea va continua sa se incalzeasca usor, devenind calduroasa in orele amiezii pe arii restranse in regiunile sudice, insa de vineri seara revin vijeliile.

Cod portocaliu de furtuna, Alerta meteo de la ANM. Ce judete vor fi afectate

Daca pentru ziua de azi va anuntam mai devreme temperaturi mai scazute fata de normalul acestei perioade din an, acum ANM anunta o avertizare de Cod Portocaliu pentru 17 judete. Cod portocaliu de furtuna, Alerta meteo de la ANM Avertizarea a fost emisa de ANM in jurul orei 11:00, astazi 17 iulie, o avertizare de .

Stare de Alerta inca 30 de zile in Romania. Anuntul lui Klaus Iohannis: ce restrictii vom avea

Presedintele Klaus Iohannis a avut miercuri, de la ora 14:00, la Palatul Cotroceni, o sedinta privind masurile de gestionare a epidemiei de coronavirus, cu premierul Ludovic Orban si cu Raluca Turcan, Marcel Vela, Nelu Tataru si Raed Arafat. Stare de Alerta inca 30 de zile in Romania La finalul discutiei, presedintele Klaus Iohannis a facut .

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )