Libnet.ro
UNICEF

16:46

ALERTA METEO: Ninsori fara precedent se abat asupra Romaniei! Vezi cele mai afectate judete!

B1 B1,
ALERTA METEO: Ninsori fara precedent se abat asupra Romaniei! Vezi cele mai afectate judete!

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pana la data de 27 ianuarie. Astfel, in urmatoarea perioada se asteapta ninsori, mai ales in zonele montane. in Banat, temperatura. continuă pe B1

Scandal fara precedent in criza Energiei. Ministerul anunta stoparea grevei, minerii insista

Scandal fara precedent in criza energiei. Ministerul Energiei sustine ca negocierile cu sindicatele s-au incheiat cu succes si ca angajatii vor relua lucrul in curand. Minerii ar urma sa primeasca in.

Val de scumpiri fara precedent. Pretul cartofilor a crescut cu 40%

Romania a incheiat anul cu un val de scumpiri fara precedent. Platim mai mult pentru mancare, servicii si transport, arata ultimele date ale Institutului National de Statistica. Cel mai mult a crescut.

Situatie fara precedent. Procesele de la completurile de 5 judecatori de la inalta Curte, suspendate. O noua decizie ii vizeaza si pe Dragnea si Tariceanu

Situatie fara precedent in justitie! Toate procesele judecate de completurile de 5 judecatori de la inalta Curte au fost suspendate. Au fost sesizate Sectiile Unite, in contextul deciziei Consiliului.

ALERTA METEO: Ce se va intampla cu vremea in aceasta saptamana! Vezi care sunt cele mai afectate judete!

Avertizare dupa avertizare in Romania. 12 judete din nordul si vestul Romaniei sunt vizate, de un cod galben de ninsori care va fi in vigoare pana luni, la pranz. Si nu scapam de frig si de ninsori nici.

ALERTA METEO: Va fi prapad peste toata Romania! Care sunt cele mai afectate zone!

Iarna grea a lovit necrutator mai ales nordul Romaniei. in judetele Maramures si Satu Mare ninge neincetat, iar zapezile au pus stapanire pe drumuri si pe caile ferate. Iar vremea rea nu ne paraseste.

Chefi la cutite. Sezon 6. Situatie fara precedent in concurs

Chefi la cutite. Situatie fara precendent in emisiunea Chefi la cutite. Concurentii au gatit o reteta aleasa de ei, insa surpriza a venit la jurizare. Chefi la cutite. Si asta pentru ca membrii.

ştiri de la B1

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )