Libnet.ro
UNICEF

21:00

ALERTA METEO: in plina vara, un val de AER POLAR vine peste Romania! FRIGUL si PLOILE RECI cuprind, treptat, TOATA TARA!

B1 B1,
ALERTA METEO: in plina vara, un val de AER POLAR vine peste Romania! FRIGUL si PLOILE RECI cuprind, treptat, TOATA TARA!

Vesti proaste de la meteorologi. Dupa temperaturile extrem de ridicate si furtunile care au lovit Romania, vremea se va raci simtitor. Mai mult, ploile se intorc in forta in weekend,arata prognoza. continuă pe B1

Ciclonul polar Cathy loveste Romania in plina vara: De vineri vom avea parte de fenomene meteo extrem de violente

Frontul atmosferic de origine polara Cathy urmeaza sa loveasca vestul Romaniei vineri dimineata. Transportul de aer tropical se va intensifica in sudul, estul si centrul tarii cauzand fenomene severe.

Alerta meteo: Fenomenele extreme fac ravagii in Romania! Care vor fi cele mai afectate zone in perioada urmatoare...

Romania este afectata tot mai des de fenomene meteo extreme. Astfel, in Capitala, de exemplu, s-a intamplat ca unele cartiere sa fie inundate dupa o furtuna puternica de cateve minute, in timp ce in alte.

Romania, cuprinsa de furtuni: Alerta meteo de ploi si vijelii in aproape toata tara

Vremea se mentine in continuare instabila, aproape toata Romania fiind vizata luni de o informare meteo de furtuni, valabila pana la ora 21. 00, potrivit Administratiei Nationale de.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )