Libnet.ro
UNICEF

21:45

ALERTA meteo in Romania! Vreamea se schimba RADICAL! Meteorologii au facut anuntul!

B1 B1,
ALERTA meteo in Romania! Vreamea se schimba RADICAL! Meteorologii au facut anuntul!

Agentia Nationala de Meteorologie a emisprognoza meteovalabila pentru vineri, 16august. Astfel, aflam ca vremea va fi racoroasa. continuă pe B1

ALERTA METEO! Vremea se schimba radical in toata tara!

Meteorologii au emis o informare valabila in toata tara de miercuri, de la ora 9. 00, pana vineri dimineata. Vom avea ploi torentiale, vijelii, descarcari electrice si grindina. Potrivit ANM, informarea meteo.

ALERTA METEO! Vremea se schmba radical in Romania! Vin FENOMENE EXTREME

ANM a emis o avertizare de vreme rea in intervalul 14 august ora 9 - 16 august ora 9. Fenomenele vizate sunt manifestari de instabilitate atmosferica, cantitati de apa insemnate Vor fi intervale de timp cu.

ALERTA METEO! Vremea se schmba radical in Romania! Vin FENOMENE EXTREME

ANM a emis o avertizare de vreme rea in intervalul 14 august ora 9 - 16 august ora 9.

PROGNOZA METEO 14 AUGUST. Vremea se schimba radical

Instabilitatea atmosferica temporar va fi pronuntata si se va manifesta prin innorari accentuate si perioade in care se vor semnala averse ce vor avea si caracter torential,.

ALERTA METEO! Cod galben de ploi, vijelii si grindina in 32 de judete

Meteorologii au emis cod galben de vremea rea pentru perioada 32 de judete. Prima atentionare, in intervalul 14 august, ora 12 14 august, ora 22, vizeaza zonele Timis, Arad, Bihor, Satu Mare,.

ALERTA METEO: Canicula in toata tara marti, dar de miercuri pana vineri vom avea parte de vijelii

Meteorologii au emis o avertizare de Cog galben de disconfort termic accentuat si canicula pentru ziua de marti, pentru mai multe zone ale tarii, indeosebi pentru zonele de campie si podis. De miercuri insa, se vor semnala vijelii si furtuni in intreaga tara.

ALERTA METEO! Temperaturile ating un nivel RECORD! Specialistii trag semnalul de ALARMA

Vremea caniculara continua in Romania si in ziua de marti. SCANDAL MONSTRU iNTRE ANDREEA MARIN SI CORNELIA CATANGA! S-AU CERTAT CA LA USA CORTULUI! DE LA CE A PORNIT RAZBOIUL Valul de caldura va.

Prognoza meteo: Romania, lovita de frig. Un val de aer rece face prapad, cat de mult scad temperaturile si unde va ploua

Dupa potopul de caldura, din 15 august se racoreste. Un val de aer rece patrunde in Romania, iar temperaturile vor scadea si cu 12 grade. Precipitatiile isi vor face aparitia in toate regiunile, iar la munte minimele vor cobori la 8 grade.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )