Libnet.ro
UNICEF

00:07

ALERTA METEO: Saptamana aceasta Romania va fi lovita de PRIMELE NINSORI! Cati centimetri va avea STRATUL DE ZAPADA in fiecare regiune...

B1 B1,
ALERTA METEO: Saptamana aceasta Romania va fi lovita de PRIMELE NINSORI! Cati centimetri va avea STRATUL DE ZAPADA in fiecare regiune...

Meteorologii vin cu vesti teribile pentru saptamana 22-28 octombrie. Iarna isi va intra in drepturi, astfel ca vremea se va schimba radical, iar temperaturile vor fi tot mai scazute. Mai mult, in acest. continuă pe B1

Alerta meteo: NINGE peste Romania! Vezi zonele unde IARNA e gata de atac

Prognoza meteo 22- 28 octombrie. Meteorologii anunta temperaturi tot mai scazute saptamana care vine. Iarna aproape ca isi intra in drepturi si joi, 25 octombrie, ar putea sa avem parte de primele.

Alerta meteo: Romania se pregateste de ZAPADA! Vesti teribile de la meteorologi: Unde loveste URGIA...

Prognoza meteo anunta temperaturi tot mai scazute saptamana viitoare. Putem spune ca iarna isi intra in drepturi. Joi, 25 octombrie, sunt anuntate primele ninsori in Romania. Meteorologii anunta o.

Vine urgia peste Romania. Temperaturile scad mult si apar primele ninsori

Prognoza meteo 22- 28 octombrie. Meteorologii anunta temperaturi tot mai scazute saptamana viitoare. Iarna aproape ca isi intra in drepturi si joi, 25 octombrie, ar putea sa avem parte de primele ninsori.

FENOMENE EXTREME. Anunt de ultima ora de la meteorologi: Vremea se va raci brusc. Romania va fi lovita de PRIMELE NINSORI! (VIDEO)

Vremea de strica de marti seara. ANM anunta ca un val de frig va lovi tara noastra in perioada urmatoare. Meteorologul romica Jurca a precizat pentru Stirile B1 TV ca temperaturile vor scadea brusc de.

Alerta meteo! Ploile revin in Romania. Acestea sunt cele mai afectate zone

Meteorologii atrag atentia ca vremea se va schimba treptat in urmatoarea perioada. Astfel saptamana viitoare, temperaturile urmeaza sa scada si cu pana la 10 grade in unele regiuni. De asemenea,.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )